Piramide Rookzout 2-10 mm

5/5.0 (1 reviews)
Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Piramide Rookzout 2-10 mm? Kijk hier verder…
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Piramide Rookzout

Piramide zout is vanwege zijn vorm de mooiste Fleur de Sel. Het zout wordt gevormd in het schone water van de Indische Oceaan. In een kleine rokerij in Saksen wordt dit heerlijke zout koud gerookt voor een week. Om de mooie structuur van het zout te behouden, wordt het zout uitsluitend in beukenrook geraffineerd.

Smaak en gebruik

Dankzij het aangename rookaroma is de milde Fleur de Sel bijzonder geschikt voor de veganistische keuken maar ook bij vlees en vis harmoniëren de rokerige-zoute smaken perfect.

Waar kan ik rookzout kopen?

Gemakkelijk rookzout kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je rookzout kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele rookzout aanbieding meer.

Piramide Rookzout 2-10 mm van premium kwaliteit

Dit is een product van premium kwaliteit. Het is tot stand gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

De door ons geselecteerde rookzout komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Piramide Rookzout 2-10 mm van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Piramide Rookzout 2-10 mm toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Piramide Rookzout 2-10 mm? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 30132-conf
Productspecificatie Specsheet
Extra Info Flowchart
Aanbevolen gebruik Toevoegen naar smaak
Speciale Eigenschappen Conventioneel, 100% Natuurlijk
Land van teelt India
Merk Holyflavours
HS-Code 25010091
Private Label mogelijk? Ja
Energie (kcal/kJ) -
Eiwitten -
Koolhydraten -
Vetten -
Verzadigde Vetten -
Vezels -
Natrium 39 g
Zout -
Reviews
Piramide rookzout
Lekker specifieke smaak van zout wat je op alle vlees en vis gerechten kan doen, dat is erg lekker. Het zijn iets grotere korrels dan normaal, dus als je een groot stuk vis of vlees hebt, is dit echt top zout daarvoor.
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op