Piramide Rookzout 2-10 mm

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Piramide Rookzout 2-10 mm? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 5,10
Op voorraad
SKU
30132-conf
+ -

Piramide Rookzout

Piramide zout is vanwege zijn vorm de mooiste Fleur de Sel. Het zout wordt gevormd in het schone water van de Indische Oceaan. In een kleine rokerij in Saksen wordt dit heerlijke zout koud gerookt voor een week. Om de mooie structuur van het zout te behouden, wordt het zout uitsluitend in beukenrook geraffineerd.

Smaak en gebruik

Dankzij het aangename rookaroma is de milde Fleur de Sel bijzonder geschikt voor de veganistische keuken maar ook bij vlees en vis harmoniëren de rokerige-zoute smaken perfect.

Waar kan ik rookzout kopen?

Gemakkelijk rookzout kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je rookzout bestellen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele rookzout aanbieding meer.

Premium Piramide Rookzout 2-10 mm

Piramide Rookzout 2-10 mm van Holyflavours is een product van premium kwaliteit. Het is tot stand gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde rookzouten komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.