Pinda's geblancheerd Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Pinda's geblancheerd Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 3,10
Op voorraad
SKU
40300-conf
+ -

Herkomst Pinda

De pinda (Arachis Hypogaea) komt van de pindaplant. Het is botanisch gezien geen noot, maar een peulvrucht met daarin twee of drie zaden. De pindaplant is een eenjarige plant die afkomstig is uit Zuid-Amerika en door de Spanjaarden in de 16e eeuw over de hele wereld verspreid. Tegenwoordig wordt de pinda over de hele wereld geproduceerd. China is één van de grootste producenten van pinda’s.

Productieproces Geblancheerde Pinda's

De pindaplanten worden in september en oktober geoogst, waarna ze met de pinda's omhoog gelegd worden om te drogen. Na het uitgraven bevatten de pinda's 25 tot 50% vocht en ze moeten indrogen tot 10% of minder voordat ze opgeslagen kunnen worden. Na dit proces worden de pinda's gepeld en geblancheerd.

Gezonde kenmerken Pinda's Geblancheerd Biologisch

De pinda's zijn rijk aan vitamines, koper, zink, magnesium, kalium, ijzer en calcium. De pinda is een van de eiwitrijkste notensoorten en dit maakt de pinda ideaal als eiwitbron voor vegetariërs of veganisten.

Waar kan ik biologische pinda's kopen?

Gemakkelijk biologische pinda's kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je biologische pinda's bestellen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele biologische pinda's aanbieding meer.

Pinda's geblancheerd Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde biologische pinda's komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Pinda's geblancheerd Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Pinda's geblancheerd Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Pinda's geblancheerd Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

 
Copyright © 2023 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.