Piment korrel Heel Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Piment korrel Heel Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 7,24
Op voorraad
SKU
80103-conf
+ -

Specerij met verschillende namen

Piment is ook wel bekend onder de naam Jamaicapeper, pimentbes, pimento, allspice, nagelpeper of nagelruis. Piment is een plant en specerij uit Midden-Amerika en West-Indië. Piment heeft een aroma van kruidnagel, peper, kaneel en nootmuskaat. De smaak is vrij zacht en minder pittig dan zwarte of witte peper.

Is Piment gezond?

Piment is, net als vele andere kruiden en specerijen, gezond. Het is rijk aan euganol, hetzelfde stofje wat we ook in kruidnagel tegenkomen en vooral erg gunstige effecten heeft op mond en tand / tandvleesproblemen. Alhoewel we niet veel van piment eten, is het leuk om te weten dat het rijk is aan vitaminen en mineralen. Het is daarom een gezonde aanvulling op een gezond eetpatroon.

Koken met Piment

Door de complexe smaak die tegen zowel kaneel, kruidnagel als nootmuskaat aanleunt, zijn de toepassingen van piment erg uitgebreid. In zoete gerechten past het prima bij kruidig gebak en ook in hartige gerechten zoals in bouillons en sauzen komt piment prima tot uiting.

Waar kan ik Piment Heel kopen?

Gemakkelijk Piment Heel kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je Piment Heel bestellen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele Piment Heel aanbieding meer.

Premium Piment korrel Heel Biologisch

Piment korrel Heel Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische kruiden & specerijen komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.