Peterselie Poeder Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Peterselie Poeder Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 5,45
Op voorraad
SKU
80092-conf
+ -

Herkomst Peterselie

Onmisbaar voor iedere kookliefhebber: Peterselie Poeder Biologisch. Peterselie komt oorspronkelijk uit het Middellandse Zeegebied. Opvallende wetenswaardigheid over deze kruidensoort is dat de Oude Grieken dachten dat het peterselie-plantje was ontstaan uit het bloed van Archemous, een van hun helden. Voor de Grieken had dit kruid ook een belangrijke functie namelijk om hun winnaars mee te kronen de peterselie werd samen met laurierbladen gevlochten in de vorm van een Lauwerkrans.

Verwerking tot Peterselie Poeder

Na de oogst worden de peterseliebladeren gedroogd en vermalen tot peterselie poeder. Het poeder heeft een natuurlijk groene kleur en een frisse en enigszins hartige smaak.

Gezonde eigenschappen Peterselie

Tegenwoordig staat peterselie vooral bekend als overheerlijk kruid dat boordevol vitaminen en mineralen zit, zoals vitamine B, C, caroteen, ijzer en silicium. Dit maakt peterselie poeder een gezonde toevoeging bij veel gerechten.

Premium Peterselie Poeder Biologisch

Peterselie Poeder Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische kruiden & specerijen komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2023 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.