Peterselie Gesneden Fijn 1-2 mm Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Peterselie Gesneden Fijn 1-2 mm Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 6,96
Op voorraad
SKU
80091-conf
+ -

Wat is Peterselie?

Peterselie is een kruid en komt oorspronkelijk uit het Middellandse Zeegebied. De oudste verwijzigingen naar peterselie dateren van de 3e eeuw vC op Sardinië. Opvallende wetenswaardigheid over deze kruidensoort is dat de Oude Grieken dachten dat het peterselie-plantje was ontstaan uit het bloed van Archemous, een van hun helden. Door de Grieken werd dit kruid gebruikt om hun winnaars mee te kronen. De peterselie werd samen met laurierbladen gevlochten in de vorm van een Lauwerkrans.

De msaak en toepassingen van peterselie

Peterselie heeft een fris en enigszins hartige smaak. Het staat vooral bekend als overheerlijk kruid dat boordevol vitaminen en mineralen zit. Peterselie wordt vooral veel gebruikt als garnering op allerlei gerechten, maar is een ook een welkome soepgroente.

Gezonde eigenschappen van Peterselie

Peterselie is een bron van flavonoïden en antioxidanten zoals luteoline, apigenine, foliumzuur, vitamine K, vitamine C, en vitamine A. Geen andere bron bevat meer apigenine dan peterselie.

Premium Peterselie Gesneden Fijn 1-2 mm Biologisch

Peterselie Gesneden Fijn 1-2 mm Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische kruiden & specerijen komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.