Pepermolen Groen medium 13 cm

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Pepermolen Groen medium 13 cm… Lees hieronder verder...
€ 8,47
Niet op voorraad
SKU
30657
Verwachte levertijd: 15 werkdag(en)
  • Koop 3 voor € 8,05 (incl. BTW) per stuk
  • Koop 5 voor € 7,62 (incl. BTW) per stuk
  • Koop 10 voor € 7,20 (incl. BTW) per stuk

  Beschrijving:

  Pepermolen en/of zoutmolen groot

  Ingrediënten:

  Luxepepermolen of zoutmolen groot, doorzichtig glas met RVS-ring. Hoogte ca. 13 cm, diameter 6 cm. Aan bovenkant afgesloten met kunststof kap, dus altijd hygiënisch. Molen heeft keramisch binnenwerk en is dus ook geschikt voor vochtige zouten.

  Gebruiksaanwijzing:

  Luxemolen te gebruiken voor zoutgranulaat of hele peperkorrels. Zout of peper wordt gemalen door handmatig draaien van de bovenring.

  Verpakking:

  Pepermolen of zoutmolen groot, verpakt in kunststof verpakking.

  Premium Pepermolen Groen medium 13 cm

  Pepermolen Groen medium 13 cm van HolyFlavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

  HolyFlavours staat voor producten, die gezond zijn en van de hoogste kwaliteit. De door ons geselecteerde (biologische) natuurproducten komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

  Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

   
  Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.