Pecanoten Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Pecanoten Biologisch? Kijk hier verder…
Vanaf € 7,10
Op voorraad
SKU
40096-conf
+ -

Oorsprong van de Pecanoot

De pecannoot komt van nature voor in het zuiden van de Verenigde Staten. Hij wordt in gebieden met een subtropisch of warm gematigd klimaat aangeplant.

Pecanotenteelt

Pecannoten beginnen in de herfst hun noten af te werpen, voordat de bladeren vallen. Afhankelijk van de variëteit en het klimaat, vindt het oogsten van pecannoten plaats van eind september tot november.

Wat kun je met de pecannoot?

Pecannoten hebben een heerlijke zoete, boterachtige smaak. De noten zijn zeer geschikt om taarten, cakes, ontbijt- en dessertgerechten mee te verrijken. Al zijn ze zo uit de hand, als snack of tussendoortje, eventueel in combinatie met andere noten, ook erg lekker

Een nutrientenbommetje

Pecannoten zitten bomvol met nutriënten. Bij consumptie van 100 gram pecannoten krijg je al meer dan 20% van de dagelijkse hoeveelheden vetten, proteïne en vezels binnen. Daarnaast bevatten Pecannoten ook mangaan, magnesium, fosfor, zink en Thiamine (vitamine B1).

Premium Pecanoten Biologisch

Pecanoten Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische noten komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.