image/svg+xml Openclipart flag-europe
organic

Pastinaak Granulaat 1-3 mm Biologisch

5/5.0 (1 reviews)

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Pastinaak Granulaat 1-3 mm Biologisch? Kijk hier verder…

minus plus
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Plus- en minpunten
  • plus-circle Rijk aan vezels, vitaminen, mineralen en antioxidanten
  • plus-circle Natuurlijke zoete anijsachtige smaak
  • plus-circle Veelzijdig in gebruik: rauw, gekookt, gestoofd, gebakken, in stamppot of soep
Details

Enkele achtergronden over Pastinaak

Pastinaak, Pastinaca sativa subsp. sativa, pinksternakel of witte wortel is een plant uit de schermbloemenfamilie, Apiaceae. Het is een circa 20 cm lang wortelgewas met een zoete anijsachtige smaak en een crème-witte kleur. Hij werd in de tijd van de Romeinen al gecultiveerd en gebruikt als zoetstof, tot de komst van rietsuiker naar Europa.

De teelt van Pastinaak

Hoewel de pastinaak al in de zomer kan worden geoogst wordt hij meestal gezien als wintergroente. Vaak wacht men met rooien tot er een koude periode is geweest, dit zou de smaak ten goede komen. Oogsten is de hele winter door mogelijk omdat de wortel in de grond niet doodvriest.

Waarvoor gebruik je Pastinaak?

Net als de winterwortel kan pastinaak zowel rauw als gekookt of gestoofd worden gegeten. De pastinaak kan ook gebakken worden of tot stamppot verwerkt. Gefrituurde pastinaak lijkt op aardappelchips. De pastinaak wordt onder andere gebruikt als ingrediënt van hutspot. De pastinaak wordt ook vaak als smaakverfijner gebruikt in soep.

De voedingswaarde van pastinaak

Pastinaak is rijk aan vezels, vitaminen, mineralen en antioxidanten, maar in het bijzonder rijk aan Kalium. 

Waar kan ik pastinaak granulaat kopen?

Gemakkelijk pastinaak granulaat kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je pastinaak granulaat kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele pastinaak granulaat aanbieding meer.

Pastinaak Granulaat 1-3 mm Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde pastinaak granulaat komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Pastinaak Granulaat 1-3 mm Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Pastinaak Granulaat 1-3 mm Biologisch toch niet wat je zocht? Gebruik dan onze intuïtieve zoekfunctie. Begin gewoon met tiepen in de zoekbalk en zie welke resultaten er verschijnen na elke lettergreep.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Pastinaak Granulaat 1-3 mm Biologisch? Stel hem dan aan onze support afdeling. Onze ervaren productspecialisten helpen je graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 80088-conf
Productspecificatie Specsheet
Productvorm Granulaat
Aanbevolen gebruik Voeg naar smaak toe aan uw favoriete gerechten.
Ingrediënten Pastinaak
Vitamines en Mineralen Kalium
Speciale Eigenschappen BIO
Land van teelt Duitsland
Merk Holyflavours
HS-Code 07129090
Private Label mogelijk? Ja
Energie (kcal/kJ) 242 kcal / 1007 KJ
Eiwitten 11 g
Koolhydraten 24 g
Vetten 3 g
Verzadigde Vetten 0 g
Vezels 37 g
Natrium 60 mg
Zout 0 g
Reviews
star star star star star
aangename pastinaak
Zeer aangename pastinaak die een winterse smaak bevat. Erg lekker voor het bereiden van stamppot.
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op