Panela Suiker Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Panela Suiker Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 2,29
Op voorraad
SKU
42770-conf
+ -

Wat is Panela suiker?

Panela suiker is een ongeraffineerde hele rietsuiker. Het is een vaste vorm van sucrose die wordt verkregen door het koken en verdampen van suikerrietsap. In Mexico noemen ze deze rietsuiker 'piloncillo' vanwege de traditionele vorm waarin deze rokerige, karamelachtige en aardse suiker wordt geproduceerd. Het sap wordt gemaakt van gemalen suikerriet, wordt opgevangen, gekookt en in mallen gegoten, waar het uithardt tot blokken. 

Gebruik Panela suiker

Panela suiker wordt gebruikt bij het inblikken van levensmiddelen en bij het maken van suikerwerk, frisdranken, baksels, en azijn, bier en wijn.

Productie

De steden Viletta en Curdinamarca staan beroemd om de productie van suikerriet. Er vinden speciale festiviteiten plaats in januari als eerbetoon aan het harde werk en het vakmanschap waarmee de mensen uit de regio panela maken. Het creëert een gevoel van nationale eenheid en het delen van gemeenschappelijke band. Elk jaar wordt een nationale koningin gekroond, op basis van schoonheid, populariteit en kennis over de productie en de afzet van panela. 

Panela gezonder dan geraffineerde suiker

Panela fabrikanten beweren dat de stof gezonder is dan geraffineerde suiker die je in de supermarkt koopt. Dat komt doordat Panela suiker immunologische voordelen heeft, een lagere glycemische index en een hoger gehalte aan micronutriënten. Het is en blijft suiker, met slechts een kleine hoeveelheid meer vitaminen en mineralen.

Waar kan ik panela suiker kopen?

Gemakkelijk panela suiker kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je panela suiker kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele panela suiker aanbieding meer.

Panela Suiker Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde panela suiker komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Panela Suiker Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Panela Suiker Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Panela Suiker Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.