Palmsuiker Arenga Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Palmsuiker Arenga Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 3,14
Op voorraad
SKU
40037-conf
+ -

Wat is Arenga Palmsuiker?

Arenga Palmsuiker wordt gemaakt van de nectar van de suikerpalm (Arenga Pinnata). De biologische arenga nectar wordt gezeefd en ingedampt tot de arenga gekristalliseerd is in suiker. Arenga Palmsuiker is minder zoet dan gewone kristal suiker.

Arenga Palmsuiker gezond

Arenga Palmsuiker bevat verschillende gezonde stoffen. Het bevat diverse mineralen, vitaminen, eiwitten en aminozuren. Ook zitten er veel antioxidanten in. Het is beter dan normale suiker, vanwege zijn lagere glychemische index (30-35).

Premium Palmsuiker Arenga Biologisch

Palmsuiker Arenga Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische zoetstoffen komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2023 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.