Vervallen

Palmsuiker Arenga Biologisch

5/5.0 (1 reviews)

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Palmsuiker Arenga Biologisch? Kijk hier verder…

Extra accessories
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Plus- en minpunten
  • plus-circle Gemaakt van biologische nectar van de suikerpalm
  • plus-circle Bevat diverse mineralen, vitaminen, eiwitten en aminozuren
  • plus-circle Lagere glychemische index dan gewone suiker
Details

Wat is Arenga Palmsuiker?

Arenga Palmsuiker wordt gemaakt van de nectar van de suikerpalm (Arenga Pinnata). De biologische arenga nectar wordt gezeefd en ingedampt tot de arenga gekristalliseerd is in suiker. Arenga Palmsuiker is minder zoet dan gewone kristal suiker.

Arenga Palmsuiker gezond

Arenga Palmsuiker bevat verschillende gezonde stoffen. Het bevat diverse mineralen, vitaminen, eiwitten en aminozuren. Ook zitten er veel antioxidanten in. Het is beter dan normale suiker, vanwege zijn lagere glychemische index (30-35).

Waar kan ik palmsuiker kopen?

Gemakkelijk palmsuiker kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je palmsuiker kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele palmsuiker aanbieding meer.

Palmsuiker Arenga Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde palmsuiker komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Palmsuiker Arenga Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Palmsuiker Arenga Biologisch toch niet wat je zocht? Gebruik dan onze intuïtieve zoekfunctie. Begin gewoon met tiepen in de zoekbalk en zie welke resultaten er verschijnen na elke lettergreep.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Palmsuiker Arenga Biologisch? Stel hem dan aan onze support afdeling. Onze ervaren productspecialisten helpen je graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 40037-conf
Productspecificatie Specsheet
Productvorm Poeder
Aanbevolen gebruik Toevoegen naar smaak
Ingrediënten Palmsuiker
Vitamines en Mineralen Aminozuren
Speciale Eigenschappen BIO
Land van teelt Indonesië
Merk Holyflavours
HS-Code 17029095
Private Label mogelijk? Ja
Energie (kcal/kJ) 387 kcal / 1620 KJ
Eiwitten 1,66 g
Koolhydraten 93,4 g
Vetten 0,2 g
Verzadigde Vetten 0,2 g
Vezels 1,1 g
Natrium 70 mg
Zout 0 g
Reviews
star star star star star
Goed
Heeft een licht karamelachtige smaak, smaakvol en lekker.

Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op