Oliën & Boter

Bij Naturaplaza bieden we een ruim assortiment natuurlijke oliën, azijnen en boters aan. De producten zijn van uitmuntende kwaliteit en 100% biologisch. Deze producten zijn te gebruiken om mee te koken, maar ook voor uw eigen verzorging.

... Lees meer
10 producten
Sorteer op
Levertijd wordt berekend...
v.a. € 60,54
€ 96,95
Levertijd wordt berekend...
v.a. € 10,83
Levertijd wordt berekend...
v.a. € 7,73
Levertijd wordt berekend...
v.a. € 5,79
Levertijd wordt berekend...
v.a. € 137,25
Levertijd wordt berekend...
v.a. € 139,92
Levertijd wordt berekend...
v.a. € 96,24
Levertijd wordt berekend...
v.a. € 5,63
Levertijd wordt berekend...
v.a. € 49,71

Oliën en boter

Bij Naturaplaza bieden we een ruim assortiment natuurlijke oliën, azijnen en boters aan. Zoals u van ons gewend bent zijn deze allen van de beste kwaliteit en 100% biologisch. U gebruikt deze producten om mee te koken, maar ook voor uw eigen verzorging. Zo is arganolie een olie die gebruikt wordt voor het verzorgen van huid en haar. Onze extra virgin kokosnoot olie is geweldig als alternatief om in te bakken, maar is het ook een hele goede en verzorgende massageolie.

Ons assortiment

In ons assortiment oliën, boters en azijnen vindt u producten van uitmuntende kwaliteit. Zo hebben we appel azijn en brandewijnazijn, biologische zonnebloemolie, extra virgin olijfolie, sesamolie en amandelolie koudgeperst en ontgeurde zonnebloemolie. Zoals al eerder genoemd zijn wij ook hét verkooppunt als u pure arganolie zoekt of kokosnoot olie biologisch. En uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor alle accessoires die u nodig heeft, zoals een fles voor het bewaren en schenken van uw olie.

Gegarandeerd biologisch

Al onze producten zijn biologisch en we besteden veel tijd en aandacht aan het uitzoeken van kwaliteit. U weet zeker dat uw product biologisch is, omdat deze het BIO keurmerk heeft. Dit is een Europees erkend keurmerk dat betrouwbaar is en haar merken regelmatig streng controleert. Naturaplaza zelf heeft het Webwinkel keurmerk behaald. Beide keurmerken zijn een perfect bewijs dat u bij ons kwaliteit en eerlijkheid ontvangt.

Lekker snel al gezond koken?

Als je vandaag bestelt, dan heb je de bestelling in de meeste gevallen morgen al in huis. Met meer dan 2012 jaar ervaring als verkoper van natuurlijke en biologische producten steunen wij iedereen die gezonder wil leven. Bekijk daarom ook de rest van ons assortiment, want ook daar vind je allerlei biologische- en natuurlijke oplossingen voor een gezonder dieet en een gebalanceerde voeding.