Geschenkpakket

Bent u op zoek naar een bijzonder geschenkpakket om iemand te verrassen? Dan zit je bij Naturaplaza goed. Wij hebben in ons assortiment namelijk diverse opties waarmee u iemand heel blij kunt maken.

... Lees meer
4 producten
Sorteer op
Levertijd wordt berekend...
€ 25,00
Levertijd wordt berekend...
€ 5,00
Levertijd wordt berekend...
€ 50,00
Levertijd wordt berekend...
€ 35,33

Geschenkpakket

Bent u op zoek naar een kwalitatief, biologisch en zorgvuldig samengesteld geschenkpakket, dan zit u bij Naturaplaza goed. In ons assortiment vindt u allerlei opties waarmee u iemand heel blij kunt maken. Een geschenkpakket is ideaal als u iemand een speciaal cadeau wilt geven waar ze heerlijk mee tot rust kunnen komen of waarmee ze zelf iets in onze webwinkel kunnen bestellen. U vindt in ons aanbod vast een geschenk waar u indruk mee maakt

Een perfect cadeau voor hem en haar

In ons assortiment geschenkpakketten vindt u allerlei opties. Zo kunt u kiezen voor een natuurlijke verzorgingsset, een doosje met heerlijke Alassa Bad truffels, een matcha thee giftbox of een pakket met natuurlijke en biologische verzorgingsoliën. Bent u nog niet overtuigd, dan is er altijd een biologische cadeaubon waarmee u de ontvanger zelf iets bij ons laat uitkiezen. Op die manier weet u dat ze iets uitkiezen wat ze ook nodig hebben en zullen gebruiken.

Kwaliteit en 100% biologisch

Naturaplaza is een verkoper van 100% biologische producten en dat weet u omdat onze producten het BIO keurmerk hebben. Dit is een betrouwbaar en wereldwijd erkend keurmerk dat u met zekerheid garandeert dat uw product biologisch is. Waarom zou u daar zelf alleen van profiteren als u deze kwaliteit en zekerheid ook kunt delen met anderen? Kies daarom een geschenk of één van onze cadeaubonnen uit en u maakt iemand anders ook blij.

Mooi verpakt, snel afgeleverd

Als je vandaag bestelt, dan heb je de bestelling in de meeste gevallen morgen al in huis. Met meer dan 2012 jaar ervaring als verkoper van natuurlijke en biologische producten steunen wij iedereen die gezonder wil leven. Bekijk daarom ook de rest van ons assortiment, want ook daar vind je allerlei biologische- en natuurlijke oplossingen voor een gezonder dieet en een gebalanceerde voeding.