image/svg+xml Openclipart flag-europe

Puori O3 Omega 3 Supplement 120 Capsules

4.7/5.0 (3 reviews)

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar O3 visolie- 120 capsules? Kijk hier verder…

minus plus
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Puori O3 Ultrazuivere visolie

Puori O3 bezorgt u 2000 mg Omega 3 in slechts 3 capsules. Omega 3-langeketen-vetzurenhoren thuis in elk dieet, vooral in dat van atleten die moetenpresterenop hoog niveau. Slechts één portie van onze natuurlijke softgels met citroensmaak voorziet in intensieve ondersteuning voor zelfs de meest veeleisendeomega 3-behoeftes. De visolie van Puori bevat een formule met 74% natuurlijke triglyceriden, die speciaal ontworpen is om tekorten te voorkomen.

Elke partij Puori visolie wordt getest door het IFOS, het meest erkende, betrouwbare en grondige testlabaratorium op het gebied van visolie. Zo garandeert Puori de beste zuiverheid, veiligheid en stabiliteit.

De visolie van Puori is exclusief gewonnen uit wilde ansjovis en sardines, vissen die aangezien ze laag in de voedselketen staat geen toxines of zware metalen bevat zoals grotere vissen als zalm en tonijn.

Daarnaast verzekert puori de duurzaamheid van haar vispartners:

  • O3 wordt gewonnen uit hele ansjovis
  • Door speciale netten wordt bijvangst voorkomen
  • 100% van de grondstoffen worden gebruikt
  • Transparantie door traceerbaarheid en verzekerde kwaliteit

Ingrediënten:

  • Gelatine:Elke Puori O3 capsule wordt ingekapseld in rundergelatine.
  • Glycerol:Zorgt ervoor dat de gelatine flexibel blijft en voorkomt het breken van de capsules.
  • Gezuiverd water:Een kleine hoeveelheid gezuiverd water blijft in de capsulewand achter.
  • Karamelkleurstof:Om schadelijke blootstelling aan licht van de visolie te voorkomen, wordt de gelatinecapsule gekleurd met minder dan 0,02 g caramel.
  • Citroenolie:Natuurlijke citroenolie, gewonnen uit de schil van citroenen, wordt toegevoegd aan de visolie om de versheid en smaak te behouden
  • Gemengde tocoferolen:Gemengde tocoferolen, onttrokken uit een natuurlijke bron worden toegevoegd aan de visolie om oxidatie te voorkomen en de versheid te behouden

Gebruiksaanwijzing:

Voor volwassenen en kinderen van 11 jaar en ouder. Neem 3 softgels per dag bij de maaltijden of zoals aanbevolen door uw arts of aphotheker. De aanbevolen dosering niet overschrijden

Waarschuwingen:

Voedingssupplementen dienen geen gevarieerd en uitgebalanceerd dieet en een gezonde leefstijl te vervangen. Raadpleeg een arts voordat je het product gebruikt tijdens de zwangerschap of toedient aan kinderen jonger dan 11 jaar. Bewaar op een plek waar kinderen niet bij kunnen. Bewaar op een koele donkere en droge plek.

Allergie informatie:

Bevat visolie

Kenmerken
Artikelnummer 99001-conf
Productvorm Capsule
Speciale Eigenschappen Conventioneel
Land van teelt Denemarken
Merk Puori
Private Label mogelijk? Nee
Reviews
star star star star star
fijne toevoeging
Fijne toevoeging in mijn dagelijkse inname. zijn gemakkelijk door te slikken deze omega supplementen. Goede aankoop geweest.
star star star star star
Goede vervanger.
Ik hou helemaal niet van het eten van vis, maar ik krijg hierdoor te weinig voedingstoffen binnen. Deze slik ik bij met deze omega 3 supplement van Puori, goede vervanger en aankoop.
star star star star star
Goed.
Heb deze capsules aangeschaft aangezien ik na research online erachter kwam te weinig hiervan binnen te krijgen, prima product.
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op