Vervallen

Puori O3L Liquid 150 ml Omega 3

(0 reviews)

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar O3 Omega 3 visolie vloeibaar- 150 ml? Kijk hier verder…

Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Je hebt waarschijnlijk gehoord dat je meer omega-3's nodig hebt, maar misschien realiseer je niet hoe belangrijk ze zijn. Of je nu jong bent en groeit of dat u de leeftijd begint te voelen, Puori Liquid O3 kan een gezond lichaam helpen ondersteunen.

Hoge kwaliteit

Puori O3 is uitsluitend afkomstig van wilden ansjovis, die verantwoord wordt gevangen in de zuidelijke stille oceaan. Aangezien deze vis zich onder aan de voedselketen bevindt bevat deze vis geen toxines en zware metalen zoals grotere vis, (kabeljauw, zalm en tonijn) mede daarom wordt de visolie van puori steeds 5/5 sterren van IFOS toegekend voor versheid, stabiliteit en zuiverheid.

Geen vis smaak

O3 Liquid bevat omega-3 vetzuren gemengd met medium-chain triglyceride (MCT) olie en krachtige anti-oxidanten van rozemarijn om de olie stabiel en fris te houden. Het heeft een frisse smaak van citrus. Hoe moet u het nemen? Sip het uit een lepel, meng met een smoothie of giet het zelfs over een salade als een dressing.

Gebruiksaanwijzing:

Dagelijks één thee lepel (2-4 gram) Puur of mengen met wat u wilt maakt niet uit.

Ingrediënten:

Geconcentreerde visolie (ansjovis), Kokosolie, Biologische citroen, Biologische sinaasappel, Gemixte tocoferolen, Rozemarijn extract

Waarschuwingen

Voedingssupplementen dienen geen gevarieerd en uitgebalanceerd dieet en een gezonde leefstijl te vervangen. Raadpleeg een arts voordat je het product gebruikt tijdens de zwangerschap of toedient aan kinderen jonger dan 11 jaar. Bewaar op een plek waar kinderen niet bij kunnen. Bewaar op een koele droge en donkere plek.

Kenmerken
Artikelnummer 99007-conf
Productvorm Olie
Land van teelt Denemarken
Merk Puori
Private Label mogelijk? Ja
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op