Nutrikraft - Shiitake Capsules Biologisch

  • Rijk aan Beta-glucanen
  • Helpt bij de verlaging van het cholesterol gehalte
  • Ondersteund het afweersysteem 
  • Rijk in Vitamines en Mineralen
  • Biologisch
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 19,40
Op voorraad
SKU
56200-conf
+ -

Premium Nutrikraft Shiitake Capsules BiologischHier vind je dit product ook in poedervorm

Shiitake is in Japan en China bekend als een medicinale paddenstoel bomvol gezonde stoffen. Het zit bijvoorbeeld vol met beta-glucanen en kan helpen bij het verlagen van het cholesterol gehalte. Dit doet de shiitake door middel van de stof Eritdenine, dit is een alkaloïde welke de lipoproteïnen in de lever vast houd zodat de lever het cholesterol beter kan verwerken. Ook kan de shiitake het behoud van een gezonde bloeddruk ondersteunen. 

Ook is Shiitake rijk aan verschillende mineralen zoals Kalium, Zink, Ijzer en Fosfor en het bevat de vitaminen B1 en B2.

Shiitake Capsules Biologisch van Nutrikraft is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Nutrikraft staat voor producten, die gezond zijn en van de hoogste kwaliteit. De door ons geselecteerde (biologische) natuurproducten komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO-keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Dit product mag niet worden gebruikt als vervanging voor een gezonde levensstijl en een uitgebalanceerd en gevarieerd dieet

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.