Nutrikraft - Cordyceps Paddenstoel Capsules Biologisch

  • Bevorderd het uithoudingsvermogen
  • Ondersteund de nier en lever functie
  • Stimuleert de bloedsomloop
  • Biologisch
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 19,40
Op voorraad
SKU
56210-conf
+ -

Premium Nutrikraft Cordyceps Capsules BiologischHier vind je dit product ook in poedervorm

Cordyceps is een paddenstoel soort die in China op een hoogte van 3000 tot 5000 meter groeit. Na het oogsten van de paddenstoel wordt deze verwerkt tot een fijn poeder. In China staat de Cordyceps bekend als een natuurgeneesmiddel. Hier wordt de paddenstoel gebruikt voor verschillende kwaaltjes en voor het voeden van Ying en Yang. In het chinees wordt de paddenstoel ook wel Winterworm Zomergras genoemd omdat de Cordyceps in de winter groeit op de rups van de nachtvlinder en hier in de zomer een schimmel uit groeit die lijkt op oranje gras. 

Wilde Cordyceps zijn zeer zeldzaam en daarom ook zeer prijzig, vandaar dat veruit de meeste Cordyceps gekweekt worden. Hiervoor is het belangrijk dat de ondergrond de juiste samenstelling heeft. Onze Cordyceps groeit daarom op een voedingsbodem van biologische rijst en biologische zijderups eiwit.

Buiten China wordt de vaak Cordyceps gebruikt door sporters om het uithoudingsvermogen te bevorderen. Naast sport toepassing kan Cordyceps ook helpen bij de verlaging van het cholesterolgehalte, het ondersteunen van de nier en lever functie en het ondersteunen van de hart en bloedvaten. 

Cordyceps Capsules Biologisch van Nutrikraft is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Nutrikraft staat voor producten, die gezond zijn en van de hoogste kwaliteit. De door ons geselecteerde (biologische) natuurproducten komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Dit product mag niet worden gebruikt als een vervanging voor een gevarieerd en uitgebalanceerd dieet met voldoende beweging.

Dit product mag niet worden gebruikt als vervanging voor een gezonde levensstijl en een uitgebalanceerd en gevarieerd dieet

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.