Najel

Welkom op onze Najel pagina. Op deze pagina vind je diverse Najel producten zoals zepen, shampoos en oliën. De Najel verzorgingsproducten zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten en zijn voor ieder huidtype geschikt. Bij Naturaplaza hebben we een divers assortiment aan Najel producten voor je geselecteerd.

... Lees meer
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Najel Aleppo zeep

De bijzondere eigenschappen van Aleppo zeep zijn al eeuwenlang bekend. De ontstaansgeschiedenis brengt ons naar de stad Aleppo in Syrië. Indertijd was Aleppo zeep daar het belangrijkste handelsgoed. Opvallend genoeg is er door de eeuwen heen nauwelijks iets veranderd aan de productiewijze van deze zeepsoort. Aleppo zeep is een zuivere zeep die uit enkel natuurlijke ingrediënten bestaat. Denk hierbij aan olijf- en laurierbesolie, soda op plantaardige basis en water. Hierdoor is deze zeep geschikt voor ieder huidtype. Bij Naturaplaza hebben we een zeer divers assortiment aan Aleppo zeep voor je geselecteerd.

Voor ieder huidtype

Door het natuurlijke ingrediënt laurierbesolie, heeft Aleppo zeep een bacterie- en schimmelwerende werking. Daarnaast heeft de zeep een reinigend, voedend en verzorgend effect op je huid. Wanneer je een huidtype hebt dat snel geïrriteerd raakt of beschadigd, kun je deze zeep uitstekend toepassen. Het is namelijk een zogeheten antiseptische zeepsoort die voor ieder huidtype geschikt is. We hebben Aleppo onder meer in harde zeepvorm, douchegel en vloeibare handzeep in ons assortiment.

Tal van toepassingen

De unieke kwaliteiten van Aleppo zeep maken het dat het geschikt is voor tal van toepassingen die gerelateerd zijn aan natuurlijke verzorging. Naast huidverzorging kun je Aleppo zeep bijvoorbeeld ook als shampoo gebruiken. De zeep bevat geen synthetische toevoegingen waardoor je er een volledig natuurlijk haarproduct mee in huis haalt. Bovendien geeft Aleppo glans aan je haar en veel vitaliteit. Verder wordt Aleppo zeep ook veelvuldig gebruikt als ecologisch wasmiddel, als schoonmaakmiddel en als natuurlijk insecticide. Dit vind je onder meer terug in onze Najel vloeibare zwarte Aleppo zeepsoorten.

Ons assortiment Najel aleppo zeep

We verkopen handzeep, natuurlijke douchegel, zeep blokken met verschillende geuren, shampoo, oliën en zelfs aleppo allesreiniger en wasmiddel. Het assortiment van Najel bevat ook andere producten, zoals verscheidene soorten biologische klei, rozenwater, dode zee zout, geschenksets en accessoires. Wij raden je aan om er even rustig voor te gaan zitten en de tijd te nemen om het aanbod te bekijken, zodat je niets mist.

De beste kwaliteit is natuurlijk

Je kunt op de kwaliteit van Najel vertrouwen. Zij produceren alleen natuurlijke zeep van ingrediënten die rondom kunnen worden gevonden. Ze zijn niet voor niets één van de belangrijkste leveranciers van Naturaplaza. Ben je op zoek naar een natuurlijke handzeep of een biologische zeep, dan vind je deze ongetwijfeld tussen ons assortiment Najel producten. Deze ruiken allen heerlijk en maken je verzorgingsroutine aromatisch en speciaal.

De belofte van Naturaplaza

Als je vandaag bestelt, dan heb je de bestelling in de meeste gevallen morgen al in huis. Met meer dan 2012 jaar ervaring als verkoper van natuurlijke en biologische producten steunen wij iedereen die gezonder wil leven. Bekijk daarom ook de rest van ons assortiment, want ook daar vind je allerlei biologische- en natuurlijke oplossingen voor een gezonder dieet en een gebalanceerde voeding.