Blessures- pijn

Welkom op onze blessures en pijn pagina. Hier vind je een grote diversiteit aan natuurlijke producten die een effectieve werking hebben. Bij ons kun je terecht voor een middel met natuurlijke ingrediënten tegen tal van lichamelijke ongemakken.

... Lees meer
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Natuurlijke blessure & pijn behandeling

In onze categorie Blessures – Pijn vind je een grote diversiteit aan natuurlijke producten die een effectieve werking hebben. Voor tal van lichamelijke ongemakken kun je bij ons terecht voor een middel dat veelal bestaat uit natuurlijke ingrediënten. Wanneer je klikt op een product dan lees je er meer informatie over. Ook staat daar welke ingrediënten precies bijdragen aan de verlichting van jouw lichamelijk ongemak.

Ter verzorging spieren na lichamelijke inspanning

Wanneer je last van spierpijn hebt, dan biedt natuurlijke verzorging de ideale uitkomst. Onze Shanghan-Lun spierolie bijvoorbeeld, voor herstel na fysieke inspanning. De spierolie verzorgt zwaarbelaste spieren. 

Wrattenbestrijding

Wratten, wie er last van heeft wil er natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. Dan hebben we nu goed nieuws voor je. Onze natuurlijke oliën helpen bij cosmetische verzorging van wratten. Wratten ontstaan door hardnekkige micro organismes die de woekering van cellen stimuleren.