Biologische Verzorging

Biologische verzorging is net als biologische voeding gezond voor je. Op deze pagina vind je diverse producten die uit biologische ingrediënten bestaan, die zowel je huid als je haar perfect weten te verzorgen.

... Lees meer
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Biologische Verzorging

Net zoals biologische voeding gezond voor je is, geldt dat ook voor ook biologische verzorging. De producten uit deze categorie bestaan uit louter biologische ingrediënten en weten zowel je huid als je haar tot in de puntjes te verzorgen. Hierbij hebben we ervoor gekozen alleen de beste merken op dit gebied aan ons assortiment toe te voegen. Van de kwaliteitsmerken Alassala, Aromed en Najel hebben we daarom onder meer Aleppo zeep, arganolie, shampoos, bodylotion, biologische douchegel en zelfs ontharing-wax in huis. Wanneer je je biologische verzorgingsproducten bij Naturaplaza voor 16.00 uur bestelt, dan worden ze morgen al bij je thuis bezorgd.

Wees zuinig op je lichaam

We kunnen het belang van natuurlijke verzorging niet vaak genoeg benadrukken. Zoals de meesten weten is de huid het grootste orgaan van ons lichaam en daar moet je dus heel zuinig op zijn. Je geeft je huid een zeer goede verzorging met bijvoorbeeld Najel Aleppo douchegel. Dit product bevat geen dierlijke bestanddelen, conserveringsmiddelen of geur- en kleurstoffen. Ook worden Najel producten niet op dieren getest. Kortom, met deze douchegel koop je een uitgelezen natuurlijk verzorgingsproduct. Datzelfde geldt voor onze biologische Marokkaanse arganolie. Deze olie is koudgeperst uit speciaal geselecteerde cashewnoten. Het is geschikt voor elk type huid en is rijk aan vitamine E, Omega 6 en Omega 9.

Biologische haarverzorging

Ook voor een natuurlijke manier om je haar te verzorgen kun je bij Naturaplaza te kust en te keur. Zo hebben we eveneens van het merk Najel biologische shampoos voor elk type haar in het assortiment. Of je nu droog, vet of normaal haar hebt, deze shampoos weten je haar optimaal te wassen en te verzorgen. Daarnaast voegen deze shampoos op een natuurlijke wijze kracht en volume toe. Verder zal je merken dat door bestanddelen zoals toverhazelaar en kamille je haar een mooie naturelle glans krijgt.