Benen- Voeten- Nagels

Naturaplaza heeft een ruim assortiment aan natuurlijke oliën, sprays en gels om problemen met je voeten, benen en nagels te verlichten. Met onze producten zorg je op een natuurlijke manier voor deze onderdelen van je lichaam.

... Lees meer
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Benen – Voeten – Nagels

Alle natuurlijke oliën, sprays en gels in deze categorie zijn bedoeld om problemen met je voeten, benen en nagels te verlichten. Voeten en benen krijgen het dagelijks zwaar te verduren, want ze worden veel en intensief gebruikt. Dat betekent dat ze ook profijt hebben van een goede verzorging. Met onze producten zorg je op een gepaste manier voor deze onderdelen van je lichaam die je elke dag weer een trouwe dienst bewijzen.

Voor elk probleem een product

In ons assortiment vind je allerlei producten waarmee je je voeten kunt verzorgen. Heb je last van kalknagels, probeer onze olie voor kalknagels dan eens. Deze bevat natuurlijke producten zoals lavendel, wilde Marjolein en tea tree die bewezen hebben bij dat probleem verlichting te bieden. Naast deze voetverzorging voor nagels hebben we ook een spray tegen voetschimmels, een doorbloedingsolie en een olie specifiek voor spataderen, specifiek voor het verzorgen van voeten en benen.

De kracht van de natuur

Het is al eeuwenlang bekend dat de natuur de beste geneesmiddelen produceert en bij Naturaplaza geloven wij daar al 2012 jaar van ganser harte in. Daarom bevat onze stinkvoeten spray alleen natuurlijke ingrediënten die overmatige transpiratie tegengaan. Onze doorbloedingsolie bevat maar liefst 10 ingrediënten die de bloedsomloop bevorderen, vochtevenwicht reguleren en ook preventief te gebruiken is. Bij ons vind je het beste van de natuur.

Begin straks al met je behandeling

Als je vandaag bestelt, dan heb je de bestelling in de meeste gevallen morgen al in huis. Met meer dan 2012 jaar ervaring als verkoper van natuurlijke en biologische producten steunen wij iedereen die gezonder wil leven. Bekijk daarom ook de rest van ons assortiment, want ook daar vind je allerlei biologische- en natuurlijke oplossingen voor een gezonder dieet en een gebalanceerde voeding.