Anti-Insecten

Bij Naturaplaza ben je aan het juiste adres voor anti-insecten middelen gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Op deze pagina vind je diverse producten waarmee je insecten afweert en beten behandelt.

... Lees meer

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Anti-insecten

Elke zomer is het weer zover: irritante muggen in de slaapkamer, teken in het bos en vliegen rond je buitentafel. Om maar niet te spreken over de bultjes die door de processierups veroorzaakt worden. Bij Naturaplaza vind je een aantal producten waarmee je insecten afweert en beten behandelt. We hebben sprays, rollers en zepen tegen vliegende insecten die allen werken met natuurlijke ingrediënten.

Het assortiment anti-insecten producten

Onze anti insecten spray is speciaal samengesteld om vervelende beten van allerlei insecten te behandelen. Tegelijkertijd kun je het ook preventief gebruiken, want de geur van de spray wordt door deze insecten als onaangenaam ervaren. Wil je een middel dat de beten van muggen, kwallen, brandnetels of de haartjes van de processierups verlicht, dan hebben we ook een roller waarmee je het middel gemakkelijk op de getroffen plek aanbrengt.

De natuur doet het werk voor u

Bij Naturaplaza geloven we al 2012 jaar in de helende kracht van de natuur en mensen gebruiken natuurlijke geneesmiddelen al vele eeuwen lang. Sterker nog, voor een aanzienlijke tijd was dit het enige wat men tot hun beschikking had. Onze anti insecten spray en rollers bevatten daarom alleen natuurlijke bestanddelen, zoals jojoba, lavendel, tea tree, goudsbloem en pepermunt. Onze mottenzeep bevat de hars van agarhout. De geur hiervan houdt insecten (zoals motten) op afstand en het ruikt ook nog eens zeer aangenaam!

Snelle aflevering gegarandeerd

Als je vandaag bestelt, dan heb je de bestelling in de meeste gevallen morgen al in huis. Met meer dan 2012 jaar ervaring als verkoper van natuurlijke en biologische producten steunen wij iedereen die gezonder wil leven. Bekijk daarom ook de rest van ons assortiment, want ook daar vind je allerlei biologische- en natuurlijke oplossingen voor een gezonder dieet en een gebalanceerde voeding.