Vervallen

Najel Aleppo zeep blok Jasmijn 100 gram

5/5.0 (1 reviews)

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Najel Aleppo zeep blok Jasmijn 100 gram? Kijk hier verder…

Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Gemaakt van olijfolie en laurierolie

Najel's Aleppo Zepen zijn gemaakt van olijfolie en laurierolie. Verzeepte olijfolie is een krachtige reiniger die de huid voedt, beschermt en verzacht. Laurierolie staat bekend om zijn ontsmettende en regenererende eigenschappen. Hoe hoger de concentratie, hoe meer de zeep de geïrriteerde of probleemhuid (psoriasis, eczeem, acne, dermatose) kalmeert.

Met de koningin van de nacht

De Jasmijnbloem, ook bekend als de koningin van de nacht, symboliseert hoop, geluk en liefde. Het wordt beschouwd als een hulpmiddel voor spiritualiteit. Deze met jasmijn verrijkte Aleppo zeep helpt uw huid te verbeteren en in balans te brengen en voorkomt de effecten van veroudering. Wanneer het gebruikt wordt op het haar, geeft het een natuurlijke glans en een delicate geur.

Geschikt voor alle huidtypes

Deze Aleppo zeep geparfumeerd met jasmijn wordt aanbevolen voor de dagelijkse reiniging van gezicht, lichaam en haar en is geschikt voor alle huidtypes.

Gebruiksaanwijzing

Wrijf de zeep op de natte huid, was en spoel af met water. Voor het haar is NAJEL Aleppo Zeep met Jasmijn een uitstekend alternatief voor vloeibare shampoo. Zuinig en gemakkelijk in gebruik, reinigt grondig en verzacht de hoofdhuid.

Kenmerken
Artikelnummer 44630-conf
Productvorm Blok
Kleur Bruin
Speciale Eigenschappen Conventioneel
Land van teelt Syrië
Land van productie Frankrijk
Merk Najel
HS-Code 34011100
Private Label mogelijk? Nee
Reviews
star star star star star
optimaal in combinatie met een Konjac spons
In combinatie met een Konjac spons is deze zeep erg fijn om te gebruiken voor het hele lichaam.
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op