MSM Poeder

(0 reviews)
Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar MSM Poeder? Kijk hier verder…
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Geschiedenis van GuaranaHier vind je dit product ook als capsules

Guarana is het nootachtige zaadje van een kiemplant die groeit in Brazilië. Daar wordt guarana gebruikt als energiesupplement en verwerkt in frisdrank. De bes bevat een hoger gehalte cafeïne dan koffie.

Vandaag de dag blijft guarana een essentieel onderdeel van het dieet voor heel Brazilië, waar het wordt beschouwd als de nationale drank van het land. Met de groeiende vraag uit het buitenland in de laatste decennia, is guarana uitgegroeid tot een ideaal gewas voor aanvulling van het inkomen van de landbouwers in het Amazonebekken.

Het belang van de guarana industrie voor Brazilië wordt gevierd met het jaarlijkse Guarana festival, gehouden in de stad van Maues. Gelijktijdig met de oogst vindt een week van muziek, parades en festiviteiten plaats, dat bezoekers uit heel het Amazonegebied trekt.

Het toepassen van Guarana

Dit guarana poeder kan aan heet water of melk worden toegevoegd als een warme tonic, of koude dranken voor een verfrissend en verkwikkend tussendoortje. Gezoet met cacao of honing kunt u genieten van dit natuurlijke alternatief voor kunstmatig stimulerende middelen.

Gebruiken met mate

Het is belangrijk dat u guarana met mate consumeert.  Guarana wordt afgeraden tijdens de zwangerschap of bij het geven van borstvoeding. Kinderen onder de 16 jaar wordt afgeraden om guarana te gebruiken.

Waar kan ik msm poeder kopen?

Gemakkelijk msm poeder kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je msm poeder kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele msm poeder aanbieding meer.

Nog meer informatie?

Bekijk het bijbehorende blog-artikel voor nog meer informatie over dit product.

MSM Poeder van premium kwaliteit

Dit is een product van premium kwaliteit. Het is tot stand gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

De door ons geselecteerde msm poeder komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

MSM Poeder van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is MSM Poeder toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over MSM Poeder? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 40060-conf
Productspecificatie Specsheet
Extra Info Specsheet
Productvorm Poeder
Aanbevolen gebruik Toevoegen naar smaak
Ingrediënten Zwavel
Vitamines en Mineralen Aminozuren, Zwavel
Speciale Eigenschappen Vegan
Land van teelt China
Merk Holyflavours
HS-Code 38249100
Private Label mogelijk? Ja
Energie (kcal/kJ) 0 kcal / 0 KJ
Eiwitten 0 g
Koolhydraten 0 g
Vetten 0 g
Verzadigde Vetten 0 g
Vezels 0 g
Natrium 0 g
Zout 0 g
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op