image/svg+xml Openclipart flag-europe
organic

Mosterdzaad Gebroken Geel Sinapis Alba Biologisch

5/5.0 (1 reviews)

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Mosterdzaad Gebroken Geel Sinapis Alba Biologisch? Kijk hier verder…

minus plus
Levertijd wordt berekend...
Extra accessories
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Plus- en minpunten
  • plus-circle Geel mosterdzaad heeft een milde smaak, waardoor mosterds gemaakt van dit zaad wat milder zijn.
  • plus-circle Het zaad van de gele mosterdplant wordt gebruikt voor het inmaken van groenten, zoals augurken, en voor de bereiding van mosterd.
  • plus-circle Geel mosterdzaad is rijk aan eiwit, olie en het scherp smakende sinalbine.
Details

Hier haalt Abraham zijn Mosterd vandaan!

De witte mosterd of gele mosterd (Sinapis alba) is een plant die tot de kruisbloemenfamilie (Sinapis) behoort. De plant komt waarschijnlijk oorspronkelijk uit mediterrane gebieden maar is nu overal verspreid. De plant wordt verbouwd als grondstof voor mosterd of als groenbemester op een braakliggend stuk landbouwgrond.

De toepassingen van gebroken Mosterdzaad

Het zaad wordt gebruikt voor het inmaken van groenten (zoals augurken) en als poeder voor de bereiding van mosterd (voor grove mosterd ook wel in combinatie met stukjes mosterdzaad). Mosterdzaden bevatten sinalbin, het stofje dat aan mosterd zijn scherpe smaak verleent. Maar in gele mosterdzaden zit minder sinalbin dan in zwarte mosterd, waardoor de mosterds gemaakt van geel mosterdzaad veelal mild van smaak zijn.

Waar kan ik gebroken geel mosterdzaad kopen?

Gemakkelijk gebroken mosterdzaad kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je mosterdzaad kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele gebroken geel mosterdzaad aanbieding meer.

Mosterdzaad Gebroken Geel Sinapis Alba Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde gebroken geel mosterdzaad komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Mosterdzaad Gebroken Geel Sinapis Alba Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Mosterdzaad Gebroken Geel Sinapis Alba Biologisch toch niet wat je zocht? Gebruik dan onze intuïtieve zoekfunctie. Begin gewoon met tiepen in de zoekbalk en zie welke resultaten er verschijnen na elke lettergreep.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Mosterdzaad Gebroken Geel Sinapis Alba Biologisch? Stel hem dan aan onze support afdeling. Onze ervaren productspecialisten helpen je graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 80120-conf
Productspecificatie Specsheet
Productvorm Gebroken
Aanbevolen gebruik Toevoegen naar smaak
Ingrediënten Mosterdzaad
Speciale Eigenschappen BIO
Land van teelt Duitsland
Merk Holyflavours
HS-Code 12075090
Private Label mogelijk? Ja
Energie (kcal/kJ) 475 kcal / 1987 KJ
Eiwitten 25 g
Koolhydraten 28 g
Vetten 29 g
Verzadigde Vetten 2 g
Vezels 7 g
Natrium 5 mg
Zout 0 g
Reviews
star star star star star
Uniek en vol van smaak
De groenten die ik gebruik voor verschillende gerechten zijn dankzij deze mosterdzaad uniek en vol van smaak. Het biedt onderscheiding op een positieve manier.
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op