Mosterdzaad Heel Zwart Brassica Nigra Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Mosterdzaad Heel Zwart Brassica Nigra Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 3,93
Op voorraad
SKU
80123-conf
+ -

Hier haalt Abraham zijn Mosterd vandaan!

Zwarte mosterd (Brassica nigra) is een eenjarige, kruidachtige plant uit de kruisbloemenfamilie. De plant wordt gekweekt voor de zaden die worden toegepast als specerij. Men neemt aan dat zwarte mosterd zijn oorsprong vindt in het Middellandse Zeegebied, waar de soort al duizenden jaren verbouwd wordt. Zwarte mosterd lijkt op witte mosterd (Sinapis alba), maar zwarte mosterd heeft kleinere zaden en smaakt wat pittiger.

Toepassingen van zwarte mosterdzaden

De specerij mosterd wordt van de zaden van de plant gemaakt, waarbij de zaadhuid al dan niet verwijderd wordt. De zaden variëren in kleur van donkerbruin tot zwart. Het wordt ook gebruikt voor het maken van piccalilly.

Waar kan ik Mosterdzaad kopen?

Gemakkelijk Mosterdzaad kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je Mosterdzaad bestellen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele Mosterdzaad aanbieding meer.

Premium Mosterdzaad Heel Zwart Brassica Nigra Biologisch

Mosterdzaad Heel Zwart Brassica Nigra Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische kruiden & specerijen komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2023 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.