Mosterdzaad Heel Geel Sinapis Alba kiemarm Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Mosterdzaad Heel Geel Sinapis Alba kiemarm Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 3,22
Op voorraad
SKU
80119-conf
+ -

Hier haalt Abraham zijn Mosterd vandaan!

De witte mosterd of gele mosterd (Sinapis alba) is een plant die tot de kruisbloemenfamilie (Sinapis) behoort. De plant komt waarschijnlijk oorspronkelijk uit mediterrane gebieden maar is nu overal verspreid. De plant wordt verbouwd als grondstof voor mosterd of als groenbemester op een braakliggend stuk landbouwgrond.

De toepassingen van Mosterdzaad

Het hele zaad wordt gebruikt voor het inmaken van groenten (zoals augurken) en als poeder voor de bereiding van mosterd (voor grove mosterd ook wel in combinatie met stukjes mosterdzaad). Mosterdzaden bevatten sinalbin, het stofje dat aan mosterd zijn scherpe smaak verleent. Maar in gele mosterdzaden zit minder sinalbin dan in zwarte mosterd, waardoor de mosterds gemaakt van geel mosterdzaad veelal mild van smaak zijn.

Werking van Mosterdzaad

De mosterdzaadjes stimuleren de bloedsomloop. Ze stimuleren de doorbloeding van de keelholte en ze versterken het natuurlijke afweersysteem.

Waar kan ik Biologisch mosterdzaad kopen?

Gemakkelijk Biologisch mosterdzaad kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je Biologisch mosterdzaad bestellen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele Biologisch mosterdzaad aanbieding meer.

Premium Mosterdzaad Heel Geel Sinapis Alba kiemarm Biologisch

Mosterdzaad Heel Geel Sinapis Alba kiemarm Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische gedroogde kruiden & specerijen komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.