Moringa Poeder Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Moringa Poeder Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 3,72
Op voorraad
SKU
40057-conf
+ -

Poeder van gezonde drumsticks

De Moringa boom, ook wel bekend als de drumstick boom, komt oorspronkelijk uit India, Nepal en Pakistan. Tegenwoordig wordt hij ook buiten deze gebieden gekweekt. Hij is te vinden in tropisch Afrika, Zuid-Amerika, Midden-Amerika, het Caribisch gebied en een groot deel van Zuidoost-Azië.

De Moringa oleifera is vooral bekend als een goede en belangrijke voedselbron. Moringa wordt ook wel beschreven als de 'natuurlijke voeding van de tropen'. De Moringa boom heeft vele toepassingen in de traditionele geneeskunde in Azië en West-Afrika, en produceert eetbare peulen, die qua smaak het meest lijkt op asperges.

Verwerking tot Moringa Poeder

De moringa bladeren worden geoogst van biologische bomen in India. De bladeren worden gesorteerd, hierna gewassen, uitgelekt en in de schaduw gedroogd. De bladeren worden als laatste vermalen tot een heel fijn poeder.

Smaak en gebruik

Deze moringa poeder uit India heeft een felle groene kleur en een frisse smaak. De moringa smaak is vergelijkbaar met de smaak van spinazie. Moringa poeder is hoog in calcium en vitamine E en A. Het poeder wordt gebruikt om in stoofschotels, sauzen en curries te doen. Er een thee van trekken is ook erg lekker.

wat is moringa poeder?

Moringa poeders en capsules zijn van het pulver van gedroogde bladeren van de Moringaboom en is te gebruiken als een natuurlijke multivitamine. Een gezonde multivitamine, maar dan op puur natuurlijke basis. Geen bewerkingen of toevoegingen van hulpstoffen maar enkel en alleen Moringa. De hulpstoffen zijn ook niet nodig omdat Moringa van zichzelf bomvol voedingsstoffen zit. Iets, dat al honderden jaren bekend is en inmiddels ook onderzocht en erkent.

Waar Moringa kopen?

Biologische moringa kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza, ook in kleine porties. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele biologische moringa aanbieding meer.

Waar kan ik biologisch moringa poeder kopen?

Gemakkelijk biologisch moringa poeder kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je biologisch moringa poeder bestellen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele biologisch moringa poeder aanbieding meer.

Nog meer informatie?

Bekijk het bijbehorende blog-artikel voor nog meer informatie over dit product.

Moringa Poeder Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde biologisch moringa poeder komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Moringa Poeder Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Moringa Poeder Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Moringa Poeder Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.