Moerbeibessen Wit gedroogd Biologisch

5/5.0 (1 reviews)
Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Moerbeibessen Wit gedroogd Biologisch? Kijk hier verder…
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Witte moerbei plant

De witte moerbei (Morus alba) is een plant die oorspronkelijk uit China komt. De moerbei is een van de laatste bomen die bloeit in de zomer. De plant heeft een belangrijke waarde, omdat hij onmisbaar is voor de productie van zijde. De zijderups is namelijk eenkennig en eet alleen de bladeren van deze plant. Voor de mens woden juist de vruchten van de moerbeiboom gebruikt. De vruchten zitten namelijk boordevol goede ingrediënten.

Gezondheidsvoordelen

Moerbeien zijn vetvrij, natriumarm en zitten vol met verschillende vitamines en mineralen. Zo bevat de moerbei onder meer vitamine A, B6, C, E, K en de mineralen calcium, kalium, magnesium, ijzer, zink, koper en fosfor. D

Gebruik van de moerbei

Je kan gedroogde moerbeibessen door de yoghurt of in een fruitsalade doen. Ook kun je ze toevoegen aan een smoothie voor extra smaak en bouwstoffen. Ze zijn ook lekker om zo uit de hand te eten of toe te voegen aan een notenmix.

Waar kan ik moerbeibessen kopen?

Gemakkelijk moerbeibessen kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je moerbeibessen kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele moerbeibessen aanbieding meer.

Moerbeibessen Wit gedroogd Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde moerbeibessen komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Moerbeibessen Wit gedroogd Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Moerbeibessen Wit gedroogd Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Moerbeibessen Wit gedroogd Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 40058-conf
Productspecificatie Specsheet
Productvorm Heel
Aanbevolen gebruik Voeg naar smaak toe aan gerechten zoals yoghurt en desserts of gebruik het als topping.
Ingrediënten Moerbeibes
Vitamines en Mineralen Ijzer, Kalium, Koper, Magnesium, Vitamine A, Zink
Speciale Eigenschappen BIO
Land van teelt Turkije
Merk Holyflavours
HS-Code 08134095
Private Label mogelijk? Ja
Energie (kcal/kJ) 360 kcal / 1506 KJ
Eiwitten 3,4 g
Koolhydraten 82,5 g
Waarvan Suikers 58 g
Vetten 1,8 g
Verzadigde Vetten 0,8 g
Vezels 11,7 g
Natrium -
Zout 0,02 g
Reviews
gezond en rijk van smaak
Rijk van smaak en bovendien erg gezond. Dit is een werkelijk top product.
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op