Moerbeibessen Wit gedroogd Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Moerbeibessen Wit gedroogd Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 3,96
Op voorraad
SKU
40058-conf
+ -

Witte moerbei plant

De witte moerbei (Morus alba) is een plant die oorspronkelijk uit China komt. De moerbei is een van de laatste bomen die bloeit in de zomer. De plant heeft een belangrijke waarde, omdat hij onmisbaar is voor de productie van zijde. De zijderups is namelijk eenkennig en eet alleen de bladeren van deze plant. Voor de mens woden juist de vruchten van de moerbeiboom gebruikt. De vruchten zitten namelijk boordevol goede ingrediënten.

Gezondheidsvoordelen

Moerbeien zijn vetvrij, natriumarm en zitten vol met verschillende vitamines en mineralen. Zo bevat de moerbei onder meer vitamine A, B6, C, E, K en de mineralen calcium, kalium, magnesium, ijzer, zink, koper en fosfor. Het helpt het gezichtsvermogen te versterken en de bloeddruk op peil te houden. Door de vele vezels in de vrucht zorgt moerbei ervoor dat je snel een voldaan gevoel hebt.

Gebruik van de moerbei

Je kan gedroogde moerbeibessen door de yoghurt of in een fruitsalade doen. Ook kun je ze toevoegen aan een smoothie voor extra smaak en bouwstoffen. Ze zijn ook lekker om zo uit de hand te eten of toe te voegen aan een notenmix.

Nog meer informatie?

Bekijk het bijbehorende blog-artikel voor nog meer informatie over dit product.

Premium Moerbeibessen Wit gedroogd Biologisch

Moerbeibessen Wit gedroogd Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische gedroogd fruit komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.