image/svg+xml Openclipart flag-europe

Middellands Zeezout Medium 1.0-1.6 mm

5/5.0 (1 reviews)

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Middellands Zeezout Medium 1.0-1.6 mm? Kijk hier verder…

minus plus
Levertijd wordt berekend...
Extra accessories
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Plus- en minpunten
  • plus-circle Natuurzuiver en vrij van chemicaliën en additieven
  • plus-circle Mildere smaak dan gewoon tafelzout
  • plus-circle Geschikt voor diverse gerechten en als badzout
Details

Middellands zeezout

Middellands zeezout heeft een natuurlijke en mildere smaak dan gewone tafelzout. Je kunt Middellands zeezout goed als vervanger gebruiken voor gewoon tafelzout. Ook te gebruiken als badzout. Is geschikt voor het gebruik op diverse gerechten. De zout bevat veel calcium en magensium.

Dit Middellands Zeezout is een hygroscopisch product.

Herkomst en winning

Aan de kusten van de Middellandse Zee wordt natuurzuivere tafelzout geproduceert. In de grote natuurparken of natuurreservaten bevinden zich de zoutziederijen, weg van de industrie en grote steden. Het zeewater wordt via eeuwenoude kanalen, gekanaliseerd naar de zoutmoerassen.

De zout concentratie wordt geleidelijk verhoogd door wind en zon. Het zout begint te kristalliseren en zinkt naar de bodem van de zoutziederij. Het zout wordt vervolgens geoogst met speciaal gereedschap. Na de winning wordt het zout gedroogd en gezeefd in verschillende korrelgroottes.

De zoutwinning vindt vandaag de dag nog steeds plaats volgens de eeuwenoude tradities in mediterrane zoutmoerassen. De wingebieden zijn toevluchtsoorden voor dieren en vormen een belangrijke habitat voor vele bedreigde vogel- en plantensoorten. Hier levert commercialisering van de winning van zeezouten nu juist eens bijdrage aan het behoud van een uniek kustlandschap.

Het Middellands zeezout is een zuiver natuurlijk product, vrij van chemicaliën en additieven.

Specifieke eigenschappen Middellands Zeezout:

  • < 97% NaCl
  • 0,3% Ca
  • 0,2% SO4
  • 0,04% Mg

Waar kan ik Middellands zeezout kopen?

Gemakkelijk Middellands zeezout kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je Middellands zeezout kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele Middellands zeezout aanbieding meer.

Middellands Zeezout Medium 1.0-1.6 mm van premium kwaliteit

Dit is een product van premium kwaliteit. Het is tot stand gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

De door ons geselecteerde Middellands zeezout komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Middellands Zeezout Medium 1.0-1.6 mm van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Middellands Zeezout Medium 1.0-1.6 mm toch niet wat je zocht? Gebruik dan onze intuïtieve zoekfunctie. Begin gewoon met tiepen in de zoekbalk en zie welke resultaten er verschijnen na elke lettergreep.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Middellands Zeezout Medium 1.0-1.6 mm? Stel hem dan aan onze support afdeling. Onze ervaren productspecialisten helpen je graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 30137-conf
Productspecificatie Specsheet
Productvorm Poeder
Aanbevolen gebruik Toevoegen naar smaak
Ingrediënten Zeezout
Speciale Eigenschappen Conventioneel, 100% Natuurlijk
Land van teelt Kroatië
Merk Holyflavours
HS-Code 25010091
Private Label mogelijk? Ja
Energie (kcal/kJ) -
Eiwitten -
Koolhydraten -
Vetten -
Verzadigde Vetten -
Vezels -
Natrium 39 g
Zout -
Reviews
star star star star star
Middellands Zeezout Medium 1.0-1.6 mm
Fijne zoutkorrels voor bijvoorbeeld gerecht zoals spaghetti of door andere lekkere gerechten, het zijn niet echt grote korrels dus het is echt voor de bij smaak, deze zijn wel echt lekker.
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op