meleuca jeugdpuistjes olie - 10ml

Meleuca helpt bij (jeugd)puistjes, mee-eters en pukkeltjes. Het verzacht zelfs de gevolgen van de meest ernstige vormen hiervan, zuivert de huid en heeft een diepreinigende werking.
Waardering:
100% of 100
Speciale prijs € 4,30 Advies prijs € 5,37
Op voorraad
SKU
30087
Verwachte levertijd: 1 werkdag(en)
  + -

  Beschrijving:

  De huid is ons grootste orgaan. Omdat het ons hele lichaam omsluit is het tevens een verzameling in- en uitgangen voor allerlei stoffen. De poriën zijn als het ware de "ventilatiegaten": ze laten stoffen toe en scheiden stoffen uit. Raken de poriën verstopt, dan ontstaan er van binnenuit kleine ophopingen.

  • Meleuca helpt bij (jeugd)puistjes, mee-eters en pukkeltjes. Het verzacht zelfs de gevolgen van de meest ernstige vormen hiervan, zuivert de huid en heeft een diepreinigende werking.
  • Meleuca bevat o.a. Nerolina. Dit stimuleert de natuurlijke hernieuwing van de huid en helpen daardoor tegen verstopte poriën. .
  • Zuivert de huid
  • Diepreinigende werking
  • Ondersteunt het herstellend vermogen van de huid

  Ingrediënten:

  Tea tree
  Lavendel
  Blauwe Cipressen
  Goudsbloem
  Nerolina
  Medicinale alcohol

  Gebruiksaanwijzing:

  Meleuca jeugdpuistjes twee tot vijf maal per dag aanstippen op de puistjes en mee-eters. Vermijd contact met de ogen, lippen en slijmvliezen. Een licht prikkelend gevoel kan voorkomen en wijst op de doeltreffende werking van het product. Mag gebruikt worden vanaf 6 jaar.

  Verpakking:

  Meleuca jeugdpuistjes wordt geleverd in een flacon van 10 ml. met roller dopje.

   
  Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.