Marjolein majoraan Poeder Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Marjolein majoraan Poeder Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 3,79
Op voorraad
SKU
80069-conf
+ -

Oorsprong Marjolein

Marjolein (Origanum majorana) is een plant uit de lipbloemfamilie. Het staat ook wel bekend als majoraan of worstkruid. De marjolein is afkomstig uit het oosten van het Middellandse Zeegebied en de plant is al sinds de oudheid bekend in Europa.

Verwerking tot Marjolein majoraan Poeder

Na de oogst worden de goede eigenschappen van de marjolein geconcentreerd en vervolgens verwerkt tot marjolein poeder. Het poeder heeft een groen/zilverachtige kleur.

Smaak van Marjolein Poeder

Marjolein heeft een licht kruidig aroma en smaakt zoet en een beetje naar munt. Marjolein heeft gedroogd zelfs meer smaak dan de verse marjolein. Het is verwant aan oregano (wilde marjolein) maar toch verschilt de smaak. Marjolein is milder en zoeter. Marjolein is een belangrijk ingrediënt in de populaire kruidenmixen zoals Bouquet Garni, Fijne kruiden en herbes de Provence.

Premium Marjolein majoraan Poeder Biologisch

Marjolein majoraan Poeder Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische kruiden & specerijen komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.