Maqui poeder Gevriesdroogd Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Maqui poeder Gevriesdroogd Biologisch? Kijk hier verder…
Vanaf € 12,30
Op voorraad
SKU
80192-conf
+ -

De chileense wijnbes

De maquibessen voor dit poeder worden in het wild geplukt in regenwouden in Chili

Productieproces Maqui poeder

Direct na de oogst en selectie worden de bessen door middel van vriesdroging verwerkt tot een poeder. Dit droogproces zorgt er ook voor dat de natuurlijk aanwezige voedingsstoffen en fytonutriënten optimaal behouden blijven.

Waar kun je maqui poeder voor gebruiken?

Maqui poeder kan vermengd wordt met water om zo een drankje van te maken. Daarnaast kun je het poeder ook vermengen met bijvoorbeeld vruchtensap, karnemelk of yoghurt. Heb je een blender of sapcentrifuge in huis voor het maken van smoothies, dan is maqui poeder ook zeker een ingrediënt waarmee je kunt experimenteren. Hou er voor de smaakbalans rekening mee dat de smaak van het poeder lijkt op die van bramen. Maquibessen bevatten meer antioxidanten dan aardbeien, bramen en blauwe bessen en hebben een positief effect op je cholesterol.

Premium Maqui poeder Gevriesdroogd Biologisch

Maqui poeder Gevriesdroogd Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische superfoods komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.