Maqui poeder Gevriesdroogd Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Maqui poeder Gevriesdroogd Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 14,55
Op voorraad
SKU
80192-conf
+ -

De Maqui bes

Maquibessen, ook wel chileense wijnbessen genoemd, groeien aan bomen die voornamelijk in de regenwouden in Chili voorkomen. De Maquibessen zijn klein en paars tot bijna zwart van kleur als ze rijp zijn. Traditioneel werden deze bessen eeuwenlang gebruikt door de Mapuche indianen. De Maquibessen voor het poeder worden in het wild geplukt.   

Hoe wordt Maqui poeder gemaakt?

Direct na de oogst worden de bessen geplukt en geselecteerd. Daarna worden ze verwerkt tot een poeder door middel van vriesdroging. Door dit vriesdrogen blijven de natuurlijke aanwezige voedingsstoffen en fytonutriënten optimaal behouden.

Voedingswaarde Maqui poeder

Naast een lekkere verfrissende en zoete smaak bevat de Maquibes, en ook het poeder, een grote hoeveelheid aan antioxidanten die een positief effect hebben op je cholesterol; delfinidine, malvidine, petunidin, cumarines, anthocyanen, flavonoïden, triterpenen en cyanidine. Ze bevatten meer antioxidanten dan aardbeien, bramen en blauwe bessen. 

Daarnaast zijn ze ook rijk aan mineralen zoals calcium, kalium en ijzer. Maar ook bevatten ze vitamine A, vitamine C en vitamine E.  

Waar kun je Maqui poeder voor gebruiken?

De smaak van de maquibessen en dus van het poeder komt overeen met de smaak van bramen. Wat betekent dat je het maqui poeder uitstekend kan gebruiken om een extra smaak toe te voegen aan je drankje. Je kan het mengen met water, maar ook met vruchtensap, karnemelk of yoghurt. Je kan het dus gebruiken om met je smoothies te experimenteren. Ook is het lekker om het poeder over (fruit) salades of desserts te strooien of te vermengen in het beslag van taarten. Of gebruik het als toevoeging aan je ontbijtgranen.

Waar kan ik Biologisch gevriesdroogd Maqui poeder kopen?

Gemakkelijk Maqui poeder kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je Maqui poeder kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele Maqui poeder aanbieding meer.

Maqui poeder Gevriesdroogd Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde Biologisch gevriesdroogd Maqui poeder komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Maqui poeder Gevriesdroogd Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Maqui poeder Gevriesdroogd Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Maqui poeder Gevriesdroogd Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

 
Copyright © 2023 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.