Mango Granulaat 0-5 mm Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Mango Granulaat 0-5 mm Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 7,50
Op voorraad
SKU
80188-conf
+ -

Positieve effecten van mango

Mango heeft veel positieve effecten op het menselijk lichaam en de huid. Het regelmatig eten van mango's kan uw huid verbeteren, waardoor deze zachter en minder dof wordt. 

Vitamines en mineralen

Mango's bevatten ook de stof glutaminezuur, die de concentratie en het geheugen bevordert. Daarnaast bevatten mango's verschillende soorten vitaminen en mineralen, bijvoorbeeld: vitamine C (100 gr vruchtvlees) bevat voldoende vitamine C voor de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. Naast vitamine C bevat het ook vitamine B6, vitamine E en vitamine A. De belangrijkste mineralen in mango's zijn: kalium, magnesium, calcium, ijzer, zink en koper.

Mango's bevatten ook fytonutriënten die helpen bij sommige ziekten. De genezende kracht van mango werkt goed voor mensen met suikerproblemen omdat het een lage GI waarde heeft.

Mango (Mangifera indica)

De mango (Mangifera indica) komt oorspronkelijk uit de tropen en is een steenvrucht die in vorm kan variëren. De vrucht is vijf tot twintig centimeter lang, ovaal van vorm. Wanneer de vrucht rijp is, kan hij groen, geel, oranje of rood zijn. Het vruchtvlees van de mango is zacht en sappig. Mango heeft een zoete smaak. Als de mango rijp is, ondergaat hij een bewerkingsproces waarna een granulaat overblijft.

Gebruik van mangogranulaat

Gedroogde mango is een superfood dat op veel verschillende manieren kan worden gebruikt en gecombineerd met andere smaken. Door zijn heerlijk zoete smaak kan hij bij veel producten gebruikt worden. Voeg wat mangogranulaat toe aan je kwark of yoghurt samen met wat noten en je hebt een heerlijk gezond tussendoortje. Het is ook een heerlijke toevoeging aan salades, waardoor ze net wat frisser en zoeter worden.

 

Waar kan ik mango granulaat kopen?

Gemakkelijk gedroogde mango stukjes kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je mango granulaat kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele gedroogde mango stukjes aanbieding meer.

Mango Granulaat 0-5 mm Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde mango granulaat komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Mango Granulaat 0-5 mm Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Mango Granulaat 0-5 mm Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Mango Granulaat 0-5 mm Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.