Maitake Paddenstoel Poeder Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Maitake Paddenstoel Poeder Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 13,25
Op voorraad
SKU
80200-conf
+ -

Oorsprong van de Maitake PaddenstoelHier vind je dit product ook als capsules

De maitake (Grifola frondosa) is een paddenstoel die groeit aan de voet van bomen, vooral eiken en heeft een wit tot bruin-grijze kleur. De paddenstoel komt oorspronkelijk uit China, Europa en Noord-Amerika. De naam maitake komt van de Japanse woorden mai (dansen) en take (paddenstoel), wat dus de dansende paddenstoel betekent. Dit komt omdat de hoeden elkaar overlappen als een berg bladeren en dit geeft een effect van dansende vlinders.

Productieproces van Maitake Paddenstoel Poeder

De maitake wordt meestal gevonden in de late zomer tot de vroege herfst. Na de oogst van de maitake paddenstoel word deze in de oven gedaan om te drogen. Vervolgens wordt het verwerkt tot een fijne maitake paddenstoel poeder.

Smaak en gebruik van Maitake Paddenstoel Poeder

De maitake paddenstoel poeder heeft een aangename frisse en milde geur en smaak. Daarnaast zit het boordevol met mineralen en gezonde vezels. De maitake paddenstoel wordt vooral gebruikt in de Aziatische keuken, waar het een van de belangrijkste culinaire paddenstoelen is.

Waar kan ik maitake poeder kopen?

Gemakkelijk maitake poeder kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je maitake poeder kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele maitake poeder aanbieding meer.

Maitake Paddenstoel Poeder Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde maitake poeder komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Maitake Paddenstoel Poeder Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Maitake Paddenstoel Poeder Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Maitake Paddenstoel Poeder Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.