Maggikruidwortel Poeder Biologisch kiemarm

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Maggikruidwortel Poeder Biologisch kiemarm? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 5,65
Op voorraad
SKU
80064-conf
+ -

Oorsprong en geschiedenis Maggikruidwortel Poeder

Lavas (Levisticum officinale) is een vaste plant uit de schermbloemenfamilie (Umbelliferae of Apiaceae). De plant is ook wel bekend onder de naam maggiplant, omdat de sterke geur ervan doet denken aan het maggi-aroma, Lavas is echter geen ingrediënt van het originele recept van Maggi. Lavas is een kruidachtige plant die afkomstig is uit Zuid-Europa. De Romeinen verspreidden het kruid met hun veroveringstochten door Europa. De plant is oorspronkelijk afkomstig uit Zuid-Oost Azië en Iran. De soort is nu te vinden in heel Europa en Noord-Amerika maar ook sporadisch in het noorden van Thailand.

De teelt van Maggikruid

De plant groeit op zeer voedzame grond in de zon, is vochtminnend en kan hoger dan twee meter worden. Lavas heeft holle stengels en grote schermen.

Het gebruik van Maggikruidwortel

De wortel wordt gegeten als groente, smaakt zacht bitter en heeft een licht diuretisch effect op je nieren (waardoor je urine productie wordt verhoogd). Gebruik het poeder in soepen, sla, vlees, vis, ei, ragout, groenten en stoofvlees

Waar kan ik Biologisch maggikruidwortel poeder kopen?

Gemakkelijk Biologisch maggikruidwortel poeder kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je Biologisch maggikruidwortel poeder bestellen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele Biologisch maggikruidwortel poeder aanbieding meer.

Premium Maggikruidwortel Poeder Biologisch kiemarm

Maggikruidwortel Poeder Biologisch kiemarm van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische gedroogde kruiden & specerijen komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.