Puori M3 Magnesium Supplement 120 Capsules

5/5.0 (3 reviews)

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Puori M3 Magnesium Supplement 120 Capsules? Kijk hier verder…

minus plus
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Plus- en minpunten
  • plus-circle Bevat hoogwaardig magnesium voor een gezonde werking van het lichaam
  • plus-circle Ondersteunt een normale spierfunctie en helpt vermoeidheid te verminderen
  • plus-circle Geschikt voor verschillende industrieën, zoals sport, voeding en wellness
Details

Extreem effectieve magnesium

Puori M3 Wordt gemaakt met louter de meest absorbeerbare, organische vormen van Magnesium en Zink. Samengesteld voor het herstellen en bijvullen van uitgeput intracellulair Magnesium

De oplosbaarheid van mineralen in het darmkanaal is een essentiële factor voor de absorptie. Dit betekent dat hoe oplosbaarder het mineraal is, des te gemakkelijker het is voor uw lichaam om het op te nemen en te gebruiken. Daarom gebruikt Puori alleen de meest aborbeerbare organische vormen van magnesium en zink.

Magnesium is voorwaardelijk essentieel voor ons bestaan. Het mineraal heeft grote invloed op ongeveer 325 enzymatische reacties in het lichaam. Gezamenlijk bedragen deze ongeveer 80% van alle enzymatische reacties die een regulerende functie hebben in bijna elk proces of activiteit in het lichaam. Magnesium speelt een fundamentele rol in vele verschillende cellulaire reacties waarbij voedsel wordt afgebrokenen nieuwe stoffen ontstaan.

Puori M3 biedt de volgende gezondheidsvoordelen

  • Het helpt een gezonde elektrolytenbalans in stand te houden bij intensief sporten.
  • Het draagt bij aan een gezonde werking van de spieren.
  • Het geeft energie na het sporten.
  • Het helpt een stofwisseling behouden die voor energie zorgt.

Gebruiksaanwijzing:

Voor personen van 11 jaar en ouder. 3 capsules per dag nemen, bij voorkeur 30 minuten voor het slapengaan, na de training, of zoals aanbevolen door een arts. De aanbevolen dosis niet overschrijden.

Waarschuwingen:

Neem niet meer dan de aanbevolen dagelijkse dosering. Dit product is een voedingssupplement en dient gebruikt te worden in combinatie met voedsel als onderdeel van een gezond, uitgebalanceerd dieet en niet als vervanging hiervan. Raadpleeg een arts voordat je het product gebruikt tijdens de zwangerschap of toedient aan kinderen jonger dan 11 jaar. Bewaar op een plek waar kinderen niet bij kunnen. Bewaar op een koele, droge en donkere plek.

Waar kan ik voedingssupplementen kopen?

Gemakkelijk voedingssupplementen kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je voedingssupplementen kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele voedingssupplementen aanbieding meer.

Nog meer informatie?

Bekijk het bijbehorende blog-artikel voor nog meer informatie over dit product.

Puori, de beste in pure, schone en effectieve supplementen

Puori M3 Magnesium Supplement 120 Capsules is een product van het Deense merk Puori. Puori is opgericht in 2009 vanuit de behoefte om actieve (crossfit) sporters te ondersteunen met voedingssupplementen. Het begon met een Omega-3 visolie, maar al gauw werd het assortiment uitgebreid met supplementen zoals bijvoorbeeld Puori M3 Magnesium Supplement 120 Capsules.

Het succes van Puori is deels gebaseerd op de transparantie van het bedrijf. Alle producten worden al vanaf het begin door derde partijen getest en beoordeeld. Ook Puori M3 Magnesium Supplement 120 Capsules wordt dus volledig transparant en onafhankelijk getest.

Nog meer info?

Wil je nog meer weten over Puori M3 Magnesium Supplement 120 Capsules? Stel je vragen dan aan onze support afdeling. Onze ervaren productspecialisten helpen je graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 99002-conf
Productvorm Capsule
Aanbevolen gebruik
  • Voor personen van 11 jaar en ouder.
  • Neem dagelijks 3 capsules, bij voorkeur 30 minuten voor het slapengaan, na de training of zoals aanbevolen door een arts.
  • Doen de aanbevolen dosis niet overschrijden.
Speciale Eigenschappen Conventioneel
Merk Puori
Private Label mogelijk? Nee
Reviews
star star star star star
Super
Ik heb een magnesium te kort in mijn bloed, hierdoor moet ik het van de dokter bijslikken in tabletten. Vele tabletten zijn me te groot en kan ik niet lekker doorslikken. toen ik deze kocht was het maar afwachten of deze beter zouden zijn. Dat was gelukkig wel het geval
star star star star star
aanrader!
Erg blij met dit magnesium supplement, zeker dat ik vaker wat van Puori ga kopen.
star star star star star
goed voor je herstel.
Ik gebruik de m3 van puori nu 3 weken. Elke keer na het sporten een capsule, dit zorgt voor een veel sneller herstel. Super mooi product zonder toevoegingen!!
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op