Puori M3 Magnesium Supplement 120 Capsules

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Puori M3 Magnesium Supplement 120 Capsules? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 28,20
Op voorraad
SKU
99002-conf
  + -

  Extreem effectieve magnesium

  Puori M3 Wordt gemaakt met louter de meest absorbeerbare, organische vormen van Magnesium en Zink. Samengesteld voor het herstellen en bijvullen van uitgeput intracellulair Magnesium

  De oplosbaarheid van mineralen in het darmkanaal is een essentiële factor voor de absorptie. Dit betekent dat hoe oplosbaarder het mineraal is, des te gemakkelijker het is voor uw lichaam om het op te nemen en te gebruiken. Daarom gebruikt Puori alleen de meest aborbeerbare organische vormen van magnesium en zink.

  Magnesiumis voorwaardelijk essentieel voor ons bestaan. Het mineraal heeft grote invloed op ongeveer 325 enzymatische reacties in het lichaam. Gezamenlijk bedragen deze ongeveer 80% van alle enzymatische reacties die een regulerende functie hebben in bijna elk proces of activiteit in het lichaam.Magnesiumspeelt een fundamentele rol in vele verschillende cellulaire reacties waarbij voedsel wordt afgebrokenen nieuwe stoffen ontstaan.

  Puori M3 biedt de volgende gezondheidsvoordelen

  • Het helpt een gezonde elektrolytenbalans in stand te houden bij intensief sporten.
  • Het draagt bij aan een gezonde werking van de spieren.
  • Het geeft energie na het sporten.
  • Het helpt een stofwisseling behouden die voor energie zorgt.

  Gebruiksaanwijzing:

  Voor personen van 11 jaar en ouder. 3 capsules per dag nemen, bij voorkeur 30 minuten voor het slapengaan, na de training, of zoals aanbevolen door een arts. De aanbevolen dosis niet overschrijden.

  Waarschuwingen:

  Neem niet meer dan de aanbevolen dagelijkse dosering. Dit product is een voedingssupplement en dient gebruikt te worden in combinatie met voedsel als onderdeel van een gezond, uitgebalanceerd dieet en niet als vervanging hiervan. Raadpleeg een arts voordat je het product gebruikt tijdens de zwangerschap of toedient aan kinderen jonger dan 11 jaar. Bewaar op een plek waar kinderen niet bij kunnen. Bewaar op een koele, droge en donkere plek.

  Waar kan ik voedingssupplementen kopen?

  Gemakkelijk voedingssupplementen kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je voedingssupplementen bestellen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele voedingssupplementen aanbieding meer.

  Nog meer informatie?

  Bekijk het bijbehorende blog-artikel voor nog meer informatie over dit product.

  Puori, de beste in pure, schone en effectieve supplementen

  Puori M3 Magnesium Supplement 120 Capsules is een product van het Deense merk Puori. Puori is opgericht in 2009 vanuit de behoefte om actieve (crossfit) sporters te ondersteunen met voedingssupplementen. Het begon met een Omega-3 visolie, maar al gauw werd het assortiment uitgebreid met supplementen zoals bijvoorbeeld Puori M3 Magnesium Supplement 120 Capsules.

  Het succes van Puori is deels gebaseerd op de transparantie van het bedrijf. Alle producten worden al vanaf het begin door derde partijen getest en beoordeeld. Ook Puori M3 Magnesium Supplement 120 Capsules wordt dus volledig transparant en onafhankelijk getest.

  Nog meer info?

  Wil je nog meer weten over Puori M3 Magnesium Supplement 120 Capsules? Stel je vraag dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

   
  Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.