Lijnzaad Eiwit Poeder Licht-Goud Biologisch (33% Proteïne)

5/5.0 (1 reviews)
Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Lijnzaad Eiwit Poeder Licht-Goud Biologisch (33% Proteïne)? Kijk hier verder…
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Wellicht al net zo oud als de piramides

Knoflook (Allium sativum) is een knolgewas uit de narcisfamilie en familie van de ui, prei en bieslook. De oudste vermeldingen van het gebruik van knoflook dateren van 1500 vC, uit Egypte.

Gezonde eigenschappen van Knoflook

Knoflook is rijk aan vitamine B6, vitamine C en de mineralen Mangaan en Fosfor.

Het gebruik van knoflook

Knoflook is een populair kruid in de mediterrane en Midden-Europese landen en wordt zowel vers als in poedervorm (gedroogd en gemalen) toegepast. Knoflookgranulaat is van structuur fijner dan gekibbelde knoflook maar grover dan poeder. De korrels zijn wit-crème van kleur en hebben een sterke doordringende wat zoetige geur. 

Waar kan ik proteïne poeders kopen?

Gemakkelijk proteïne poeders kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je proteïne poeders kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele proteïne poeders aanbieding meer.

Lijnzaad Eiwit Poeder Licht-Goud Biologisch (33% Proteïne) van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde proteïne poeders komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Lijnzaad Eiwit Poeder Licht-Goud Biologisch (33% Proteïne) van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Lijnzaad Eiwit Poeder Licht-Goud Biologisch (33% Proteïne) toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Lijnzaad Eiwit Poeder Licht-Goud Biologisch (33% Proteïne)? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 80174-conf
Productspecificatie Specsheet
Productvorm Poeder
Aanbevolen gebruik Toevoegen naar smaak
Ingrediënten Lijnzaad
Vitamines en Mineralen Kalium, Magnesium
Speciale Eigenschappen BIO, Suikervrij, Vegetarisch, Vegan
Merk Holyflavours
HS-Code 21061020
Private Label mogelijk? Ja
Energie (kcal/kJ) 333 kcal / 1390 KJ
Eiwitten 33 g
Koolhydraten 14 g
Vetten 10 g
Verzadigde Vetten 1 g
Vezels 29 g
Natrium 80 mg
Zout 0 g
Reviews
Lijnzaad eiwit poeder licht-goud
Smaakt heerlijk, erg goede koop en de levering is supersnel. Erg gezond ook want het is biologisch.
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op