Lijnzaad gemalen Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Lijnzaad gemalen Biologisch? Kijk hier verder…
Niet op voorraad
SKU
56780-conf

Herkomst Lijnzaad

Lijnzaad is het zaad van de vlasplant. Om deze reden wordt lijnzaad ook wel vlaszaad genoemd. Het wordt gebruikt als grondstof voor lijnzaadolie dat met behulp van een oliemolen uit het zaad wordt geperst. Lijnzaad heeft een nootachtige smaak en zit vol met voedingsstoffen waaronder veel vezels (27,3 g / 100g).

Omega 3

Lijnzaad bevat van nature veel Omega 3, vooral alfa-linoleenzuur. Doordat de lijnzaad al gemalen is komen de Omega 3 vetzuren makkelijker vrij en wordt het beter verteerd door het lichaam. De gemalen lijnzaad is erg goed voor uw darmen, want het zorgt voor een betere darmpassage door de vezels en het ondersteunt ook uw verzadigingsgevoel. Bovendien bevordert lijnzaad de spijsvertering.

Gebruik

Max. 3 theelepels 3 maal per dag. U moet voldoende drinken bij het gebruik van lijnzaad voor een goede werking. De gemalen lijnzaad kunt u makkelijk mengen of toevoegen aan yoghurt, muesli, salades, brood of laten zwellen in een glas water.

Premium Lijnzaad gemalen Biologisch

Lijnzaad gemalen Biologisch van HolyFlavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours staat voor producten, die gezond zijn en van de hoogste kwaliteit. De door ons geselecteerde (biologische) natuurproducten komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.