image/svg+xml Openclipart flag-europe
organic

Lavendelbloesem Biologisch

5/5.0 (1 reviews)

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Lavendelbloesem Biologisch? Kijk hier verder…

minus plus
Levertijd wordt berekend...
Extra accessories
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Plus- en minpunten
  • plus-circle Geurige lavendel uit de Provence.
  • plus-circle Lavendel versterkt zowel zoete als hartige smaken in gerechten.
  • plus-circle Lavendel gaat zeer goed samen met chocolade.
Details

Geurige lavendel uit de Provence.

Hoewel lavendel vooral bekend is van de beelden van uitgestrekte velden met rij na rij van paarse lavendelplanten in Frankrijk, wordt lavendel geteeld op praktisch het hele noordelijke halfrond, daar waar de grond droog, zanderig en goed gedraineerd is en het weer zonnig.

Productieproces Lavendelbloesem

Na het oogsten worden de stelen gebundeld en te drogen gehangen. Als de stelen droog zijn worden de bloesems van de stelen losgewreven.

Wat kun je met lavendelbloesem?

De bloesem kan worden gebruikt om mee te koken. Lavendel versterkt zowel zoete als hartige smaken in gerechten, maar let op... droge lavendelbloesem is sterker geconcentreerd dan verse lavendel. Halveer de te gebruiken hoeveelheid verse lavendel als je gedroogde bloesems gebruikt om een zeepachtige nasmaak te voorkomen. Lavendel gaat zeer goed samen met chocolade. 

Waar kan ik biologische lavendelproducten kopen?

Gemakkelijk biologische lavendelproducten kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je biologische lavendelproducten kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele biologische lavendelproducten aanbieding meer.

Lavendelbloesem Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde biologische lavendelproducten komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Lavendelbloesem Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Lavendelbloesem Biologisch toch niet wat je zocht? Gebruik dan onze intuïtieve zoekfunctie. Begin gewoon met tiepen in de zoekbalk en zie welke resultaten er verschijnen na elke lettergreep.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Lavendelbloesem Biologisch? Stel hem dan aan onze support afdeling. Onze ervaren productspecialisten helpen je graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 80062-conf
Productspecificatie Specsheet
Productvorm Gebroken
Aanbevolen gebruik Toevoegen naar smaak
Ingrediënten Lavendel
Speciale Eigenschappen BIO
Land van teelt Spanje
Merk Holyflavours
HS-Code 12119086
Private Label mogelijk? Ja
Energie (kcal/kJ) 284 kcal / 1182 KJ
Eiwitten 8 g
Koolhydraten 38 g (sugars 3 g)
Vetten 2 g
Verzadigde Vetten 1 g
Vezels 47 g
Natrium -
Zout -
Reviews
star star star star star
overheerlijk!
Overheerlijk lavendelbloesem en bovendien ook een heldere omschrijving! Ik ben zeker van plan om hier vaker wat van te kopen.
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op