Lavendelbloesem Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Lavendelbloesem Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 7,79
Op voorraad
SKU
80062-conf
+ -

Geurige lavendel uit de Provence.

Hoewel lavendel vooral bekend is van de beelden van uitgestrekte velden met rij na rij van paarse lavendelplanten in Frankrijk, wordt lavendel geteeld op praktisch het hele noordelijke halfrond, daar waar de grond droog, zanderig en goed gedreigneerd is en het weer zonnig.

Productieproces Lavendelbloesem

Na het oogsten worden de stelen gebundeld en te drogen gehangen. Als de stelen droog zijn worden de bloesems van de stelen losgewreven.

Wat kun je met lavendelbloesem?

De bloesem kan worden gebruikt om mee te koken. Lavendel versterkt zowel zoete als hartige smaken in gerechten, maar let op... droge lavendelbloesem is sterker geconcentreerd dan verse lavendel. Halveer de te gebruiken hoeveelheid verse lavendel als je gedroogde bloesems gebruikt om een zeepachtige nasmaak te voorkomen. Lavendel gaat zeer goed samebn met chocolade. Lavendel is een waar wondermiddel: Met kokend water gezet als thee zeer geschikt tegen spanningen, hoofdpijn en griep. Een kop is zeer rustgevend voor het slapengaan. Of vul een zakje met lavendel en stop deze in je kussenhoes.

Waar kan ik biologische lavendelproducten kopen?

Gemakkelijk biologische lavendelproducten kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je biologische lavendelproducten bestellen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele biologische lavendelproducten aanbieding meer.

Lavendelbloesem Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde biologische lavendelproducten komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Lavendelbloesem Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Lavendelbloesem Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Lavendelbloesem Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

 
Copyright © 2023 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.