Laurierblad Gesneden 0.5-8 mm Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Laurierblad Gesneden 0.5-8 mm Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 5,01
Op voorraad
SKU
80066-conf
+ -

Waar komt Laurier vandaan?

Laurier groeit oorspronkelijk in het oostelijk Middellandse Zeegebied; rondom Griekenland en Turkije.

Gezonde eigenschappen van Laurier

Laurier is werkzaam tegen diarree. Het stopt de groei van bacteriën die tot diarree leiden. Ook verminderen laurierbladen ontstekingen. Dat komt doordat laurier eugenol bevat, een stof die werkt als ontstekingsremmer. Laurier is goed voor je immuunsysteem, het werkt als een antioxidant.

Laurier in eten

Laurierblad is eetbaar maar vrijwel niemand doet dat. De smaak komt vrij als je ze meekookt in een saus, pasta of soep. Meestal wordt in gerechten alleen gedroogde laurier gebruikt. Deze gesneden variant is o.a. geschikt voor het gebruik in thee(mixen).

Premium Laurierblad Gesneden 0.5-8 mm Biologisch

Laurierblad Gesneden 0.5-8 mm Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische gedroogde kruiden & specerijen komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.