Lange Peper Klein 1-2 cm Poeder India

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Lange Peper Klein 1-2 cm Poeder India? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 29,83
Op voorraad
SKU
43210-conf
+ -

Oorsprong en geschiedenis Lange Peper

De lange peper heeft een langwerpige vorm en is grijsbruin van kleur. De lange peper is een klim plant waarbij de wortels uit knooppunten groeien. De peper verspreid zich oorspronkelijk van Noord-India tot Indonesië.

Productieproces, Oogst of Bewerking Lange Peper

De lange peper wordt geoogst in verschillende stadia van rijpheid en daarna gedroogd. De pepers worden voornamelijk als specerij gebruikt en worden beschouwd als de eerste pepersoort. De langste variant is scherper dan de zwarte peper, maar worden wel voor dezelfde doeleinden gebruikt.

Gezonde eigenschappen product en toepassingen

De lange peper is scherp met een zoete en aardse ondertoon. De lange peper kan goed met een mortel gebroken worden of in stukken gehakt worden. Daarna dient de peper met een kruidenmolen opgediend te worden. Het malen is echter moeilijk, waardoor de peper ook vaak heel gebruikt wordt. De peper is geschikt om te gebruiken in sauzen, bouillons en marinades. Maar ook bij alle vleesgerechten. Met een toenemende kooktijd neemt de scherpte van de peper toe.

Waar kan ik lange pepers kopen?

Gemakkelijk lange pepers kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je lange pepers bestellen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele lange pepers aanbieding meer.

Premium Lange Peper Klein 1-2 cm Poeder India

Lange Peper Klein 1-2 cm Poeder India van Holyflavours is een product van premium kwaliteit. Het is tot stand gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde pepers komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2023 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.