Kruidnagel Poeder Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Kruidnagel Poeder Biologisch ? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Niet op voorraad
SKU
80076-conf

Kruid in de vorm van een spijker

De kruidnagelboom groeit van oorsprong op de Molukken. Nog steeds wordt ongeveer twee derde van alle kruidnagels in Indonesië geoogst. Kruidnagels zijn de gedroogde, bloemknoppen van de boom. De naam kruidnagel komt doordat het de vorm heeft van een (draad)nagel of spijker.

Het oogsten en drogen van kruidnagels

Het oogsten van de kruidnagel is een enorm karwei. Iemand klimt in de boon en plukt handmatig alle, nog niet geopende, bloemknoppen. Beneden wordt de oogst nog beter gesorteerd en vervolgens worden de knoppen uitgespreid en in de tropische zon gedroogd.

Gezonde eigenschappen van kruidnagel

Kruidnagel zit boordevol antioxidanten, ijzer, magnesium, zink en de vitaminen: C, B12, K en E. kruidnagels worden voor het verbeteren van de spijsvertering gebruikt, om infecties te bestrijden en de botten sterker te maken.

Gebruik van kruidnagel

Kruidnagel heeft zowel heel als gemalen een warme winterse smaak en past daarom erg goed in kruidige warme dranken zoals glühwein, Turkse koffie en winterthee. Kruidnagel poeder kun je gebruiken in diverse baksels, ook is de smaak van kruidnagel een goede aanvulling op appels, wortelen, uien, sinaasappels, rode kool, aardappelen en pompoen.

Premium Kruidnagel Poeder Biologisch

Kruidnagel Poeder Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische gedroogde kruiden & specerijen komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.