organic

Kruidnagel Heel Biologisch

5/5.0 (4 reviews)

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Kruidnagel Heel Biologisch? Kijk hier verder…

minus plus
Levertijd wordt berekend...
Extra accessories
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Plus- en minpunten
  • plus-circle Biologisch geteeld op de Molukken, waar twee derde van alle kruidnagels vandaan komt.
  • plus-circle Handmatig geoogst en zorgvuldig gesorteerd voor optimale kwaliteit.
  • plus-circle Voegt een warme winterse smaak toe aan kruidige warme dranken zoals glühwein, Turkse koffie en winterthee.
Details

Oorsprong Kruidnagel

De kruidnagelboom groeit van oorsprong op de Molukken. Nog steeds wordt ongeveer twee derde van alle kruidnagels in Indonesië geoogst.

Productieproces Kruidnagel

Het oogsten van de kruidnagel is een enorm karwei. Iemand klimt in de boon en plukt handmatig alle, nog niet geopende, bloemknoppen. Beneden wordt de oogst nog beter gesorteerd en vervolgens worden de knoppen uitgespreid en in de tropische zon gedroogd.

Gezonde eigenschappen product en toepassingen

Kruidnagel heeft zowel heel als gemalen een warme winterse smaak en past daarom erg goed in kruidige warme dranken zoals glühwein, Turkse koffie en winterthee.

Waar kan ik biologische kruidnagelproducten kopen?

Gemakkelijk biologische kruidnagelproducten kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je biologische kruidnagelproducten kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele biologische kruidnagelproducten aanbieding meer.

Kruidnagel Heel Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde biologische kruidnagelproducten komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Kruidnagel Heel Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Kruidnagel Heel Biologisch toch niet wat je zocht? Gebruik dan onze intuïtieve zoekfunctie. Begin gewoon met tiepen in de zoekbalk en zie welke resultaten er verschijnen na elke lettergreep.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Kruidnagel Heel Biologisch? Stel hem dan aan onze support afdeling. Onze ervaren productspecialisten helpen je graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 80075-conf
Productspecificatie Specsheet
Productvorm Heel
Kleur Bruin
Aanbevolen gebruik Toevoegen naar smaak
Ingrediënten Kruidnagel
Speciale Eigenschappen BIO
Land van teelt Comoren, India, Madagaskar, Sri Lanka, Tanzania
Merk Holyflavours
HS-Code 09071000
Private Label mogelijk? Ja
Energie (kcal/kJ) 432 kcal / 1811 KJ
Eiwitten 6 g
Koolhydraten 52 g (sugar 51 g)
Vetten 20 g
Verzadigde Vetten 6 g
Vezels 10 g
Natrium 240 mg
Zout 1 g
Reviews
star star star star star
Top Kwaliteit
Ik gebruik kruidnagel om Chai latte (golden melk) te maken, Biologisch en betaalbaar
star star star star star
Goed spul
Biologisch, goed verpakt, mooie hoeveelheid.
Daar kan ik wat mee.
star star star star star
Kruidnagel
Kruidnagel gekocht omdat ik de smaak lekker vind, vond de kwaliteit van dit product super goed had ik niet verwacht, goedgekeurd.
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op