Kruidenrekje met potjes

Al die potjes verschillende potjes zat in uw keuken? Zeller heeft een handig metalen kruidenrekje ontwikkelt, waar 6 glazen potjes bij zitten. Overzichtelijk en mooi!
€ 16,94
Niet op voorraad
SKU
31053
Verwachte levertijd: 15 werkdag(en)
  • Koop 3 voor € 16,09 (incl. BTW) per stuk
  • Koop 5 voor € 15,25 (incl. BTW) per stuk
  • Koop 10 voor € 14,40 (incl. BTW) per stuk

  Beschrijving

  Zeller heeft verschillende soorten handige atributen voor in de keuken. Zo ook dit kruidenrekje met 6 glazen kruiden of specerijenpotjes. Het potje heeft een handig dekseltje, waar je de hoeveelheid kan bepalen. Door dit elegante metalen rekje, heeft u niet verschillende kruiden en specerijen potjes in uw keuken staan. U kunt makkelijk de kruidenpotjes vullen.

  Het staat zo binnen handbereik bij u in de keukenen is makkelijk afneembaar. Het is roestvrij edelstaal en de deksels van het potje is van hoogwaardig kunstof gemaakt.

  Gebruiksaanwijzing

  Het kruidenrekje kunt u met een vochtig doekje afnemen of in de vaatwasser. De kruidenpotjes kunt u vullen door het dekseltje er af te halen. Dit is geen draaideksel, u kunt het met weinig kracht er af te trekken

  Verpakking

  Het kruiden en specerijenrekje wordt geleverd in een kartonnen doosje, daar zitten 5 kruidenpotjes in. Dit is zonder inhoud!De potjes kunt u wel tot 100 ml vullen.


  De afmetingen van het kruidenrekje is: 28 cm x 6,5 cm x 11 cm.
   
  Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.