Kruidenmix 'Strooimeester' Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Kruidenmix 'Strooimeester' Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 13,70
Op voorraad
SKU
42240-conf
+ -

Mix met biologische ingrediënten voor Kruidenmix 'strooimeester'

Kruidenmixen speciaal voor het maken van de heerlijkste soepen en sauzen. 100% puur natuur, zonder toevoegingen. Deze mix bestaat voor 50% uit natuurlijk zeezout en voor de rest uit de volgende biologische ingrediënten: rijstmeel, ui, pastinaak, knoflook, rietsuiker, zonnebloemolie, lavas, foelie, peper, kurkuma en gekarameliseerde rietsuiker.

De beste toepassingen voor deze mix?

Lekker bij ribbetjes, barbecuevlees, ovenschotels, gebraad. Probeer het ook eens als smaakmaker in soepen of sauzen.

Premium Kruidenmix 'Strooimeester' Biologisch

Kruidenmix 'Strooimeester' Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische soep- & saus mixen komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.