Bak mixen

Ben je geïnteresseerd in biologische bakmixen om de lekkerste broden of koeken te bakken? Dan ben je bij Naturaplaza aan het juiste adres. Wij hebben enkel biologische bakmixen van de hoogste kwaliteit.

... Lees meer
2 producten
Sorteer op
Levertijd wordt berekend...
v.a. € 5,30
Levertijd wordt berekend...
v.a. € 7,81

Bak Mixen

Als je van bakken houdt, dan kan één van onze bakmixen je veel werk besparen. Met deze mixen kun je zelf brood maken, speculaas bakken en peperkoek maken zonder dat je zelf de hoeveelheid kruiden moet bepalen en afmeten. De vooraf samengestelde mixen helpen je bij het maken van een heerlijke koek voor bij de thee of een lekker warm en vers brood voor bij het ontbijt. En zoals je in ons assortiment kunt zien, is er bij ons voldoende keuze.

Broodmix en kruidenmix van Naturaplaza

Bij Naturaplaza begrijpen wij dat je een perfect brood wilt bakken en dat je je gasten een heerlijk koekje wilt serveren bij de thee of koffie. Daarom hebben we broodmixen en kruidenmixen voor je waarmee je jouw eigen baktalenten nog verder kunt uitbreiden. Zo kun je zelf speculaas maken, speciaal voor Sinterklaas (of elke andere gelegenheid). Met onze hulpmiddelen kun je ook heerlijke suikervrije koekjes bakken, voor een gezonde lekkernij.

100% biologische ingrediënten

Naturaplaza werkt samen met Vehgro, een groothandel van biologische ingrediënten. Samen zorgen wij ervoor dat je bakmixen van de beste kwaliteit ontvangt en dat je koekjes kunt bakken die gemaakt zijn van natuurlijke bestanddelen. Vehgro levert aan meer dan 100.000 klanten wereldwijd en heeft meer dan 1500 biologische ingrediënten in het aanbod opgenomen. Daar profiteer je van, want je kunt deze kwalitatieve ingrediënten ook gebruiken in jouw eigen keuken.

Zo snel mogelijk bakken

Als je vandaag bestelt, dan heb je de bestelling in de meeste gevallen morgen al in huis. Met meer dan 2012 jaar ervaring als verkoper van natuurlijke en biologische producten steunen wij iedereen die gezonder wil leven. Bekijk daarom ook de rest van ons assortiment, want ook daar vind je allerlei biologische- en natuurlijke oplossingen voor een gezonder dieet en een gebalanceerde voeding.