Accessoires

In ons peper accessoires assortiment, vind je verscheidene producten om optimaal te kunnen genieten van de pepers die je koopt. Onze accessoires zijn van goede kwaliteit en hebben een modern uiterlijk.

... Lees meer
2 producten
Sorteer op
Levertijd wordt berekend...
€ 7,89
Levertijd wordt berekend...
€ 8,57

Accessoires

In Nederland houden we van peper. Het is samen met zout één van de meest gebruikte smaakmakers die we bij ons eten gebruiken. Een gebakken eitje, een biefstuk, een soep of een saus; eigenlijk gaat er altijd peper in. Om de peper te kunnen gebruiken, heeft u accessoires nodig en bij Naturaplaza vindt u dan alles wat u nodig heeft om uw peper op te bergen, te strooien of te malen. Schaft u biologische peperkorrels aan, dan mag goede accessoire dus ook niet ontbreken.

Ons assortiment peper accessoires

In ons assortiment peper accessoires, vindt u verscheidene producten. Zo zijn er pepermolens waarmee u uw korrels maalt. We bieden ook een vijzel set aan, waarmee u dat handmatig doet en eventueel andere kruiden uit ons assortiment toevoegt om te mixen. U vindt bij ons luchtdichte opbergpotjes voor uw peper, zodat u deze droog houdt en de smaak niet verdwijnt. Op die manier schaft u niet alleen kwalitatieve peper aan, maar bewaart u deze ook zoals het hoort.

Onze biologische pepers voor uw molens

In ons assortiment vindt u allerlei soorten peper, zoals groene peper, rode peper, zwarte peper, roze peper en chilipoeder. Al onze producten zijn biologisch en van hoge kwaliteit. We werken nauw samen met Vehgro, een groothandel voor biologisch voedsel en kunnen op die manier de beste kwaliteit en een snelle levering garanderen. Als u een mooie pepermolen aanschaft, dan hoort daar een kwalitatieve en bijzondere biologische peper bij, zoals de roze peperbes uit Brazilië.

Morgen al malen

Als je vandaag bestelt, dan heb je de bestelling in de meeste gevallen morgen al in huis. Met meer dan 2012 jaar ervaring als verkoper van natuurlijke en biologische producten steunen wij iedereen die gezonder wil leven. Bekijk daarom ook de rest van ons assortiment, want ook daar vind je allerlei biologische- en natuurlijke oplossingen voor een gezonder dieet en een gebalanceerde voeding.