Hele Pepers

Welkom op onze hele pepers pagina. Hier vind je verschillende soorten hele pepers louter van de beste kwaliteit voor in de pepermolen. Pepers zijn uitermate geschikt als echte smaaksensatie in elk gerecht.

... Lees meer
10 producten
Sorteer op
Levertijd wordt berekend...
v.a. € 8,47
Levertijd wordt berekend...
v.a. € 7,14
Levertijd wordt berekend...
v.a. € 8,48
Levertijd wordt berekend...
v.a. € 7,42
Levertijd wordt berekend...
v.a. € 12,87
Levertijd wordt berekend...
v.a. € 7,59
Levertijd wordt berekend...
v.a. € 7,57
Levertijd wordt berekend...
v.a. € 7,53
Levertijd wordt berekend...
v.a. € 5,30

Hele Pepers

In onze hele pepers voor in de pepermolen vind je louter de beste kwaliteit. Ze komen rechtstreeks uit de natuur via de importeur bij ons aan. Vervolgens worden ze uitgebreid door ons gecontroleerd. Hierdoor kan Naturaplaza jou de allerbeste pepers garanderen. Door te klikken op de verschillende pepersoorten lees je allerlei nuttige informatie. Welke ware smaaksensatie staat je bijvoorbeeld te wachten en hoe kun je de pepers het beste gebruiken? Uiteraard ontbreken ook de bijpassende peperaccessoires niet aan ons assortiment. Neem daarom op je gemak een kijkje op onze site en stel zelf je favoriete pepervoorkeur samen. Letterlijk een heerlijke traktatie voor jezelf of om iemand anders cadeau te geven.

Smaakmakers van jewelste

Er zijn maar weinig gerechten waar je peper niet aan toe kunt voegen. Maar welk peper kies je voor welk gerecht? Daarbij komt dat smaken verschillen, dus waar de een van pittig houdt, is de ander op zoek naar een wat mildere pepersmaak. Zoals genoemd staat op onze site bij ieder pepersoort wat je qua smaak kunt verwachten en bij welke gerechten de pepers prima passen. Hele witte peperkorrels van HolyFlavours bijvoorbeeld, brengen allerlei pittige etenssoorten op smaak. Ook worden deze biologische pepers veelvuldig gebruikt in sauzen en bouillons.

Peperaccessoires voor hele pepersoorten

Wanneer je voor hele pepersoorten kiest, dan mogen bijpassende peperaccessoires natuurlijk niet ontbreken. Daarom heeft Naturaplaza onder meer diverse pepermolens van Zeller in huis. Deze zijn geschikt voor bijvoorbeeld de eerder genoemde hele witte peperkorrels. Ze zijn bij ons in diverse formaten verkrijgbaar. Een zeer bijzondere pepermolen vind je in de uit hout gemaakte molens van Project Pepper. Deze pepermolens zijn volledig vervaardigd uit natuurlijke materialen in Cambodja. Daarom zijn ze stuk voor stuk uniek. Genieten hele lange pepers je voorkeur? Kies dan voor onze vijzel met vermaler van graniet. Deze vijzelset is eveneens van het merk Zeller.