Koriander Poeder Fijn kiemarm Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Koriander Poeder Fijn kiemarm Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 3,46
Op voorraad
SKU
80051-conf
+ -

Enkele wetenswaardigheden over Koriander

Koriander (Coriandrum sativum) kennen we in Nederland ook wel als ketoembar. Het is een populaire smaakmaker in de Indonesische, Indiase en Noord-Afrikaanse keuken. Alle delen van de plant worden gebruikt. De bladeren meestal in chutneys, salades, salsa en guacamole, of als garnering in soep en bij vis en vlees. De wortel veelal in thaise soepen en kerries. De zaden zijn een specerij, die wordt gebruikt in Indische kerries, voor het inmaken van groenten, om worst te kruiden, als toevoeging in roggebrood, bier, gin en ook als een van de 'geheime' ingredienten in coca cola.

Lekker of Zeepsop?

Over de smaak van korianderblad valt te twisten. Waarschijnlijk bepalen je genen of je tot de korianderliefhebbers of -haters behoort. Een kwart van alle mensen bezitten een gen dat aldehyden kan detecteren. Dat stofje, dat ook in korianderblad zit, doet het blad naar afwasmiddel smaken. Het gen ontbreek bij 75% van de mensen, waarvoor het blad dus 'normaal' smaakt. Maar het goede nieuws, ook voor de mensen met het gen, is dat er geen aldehyden in korianderzaad zitten.

Gezonde eigenschappen van Korianderzaden

Korianderzaden smaken een beetje naar citrus of ook wel warm, notig, pittig en sinaasappelachtig. Korianderzaden bevatten vitamine A, vitamine C en vitamine K, maar vooral flinke hoeveelheden calcium, selenium, ijzer, magnesium en mangaan!

Waar kan ik Korianderpoeder kopen?

Gemakkelijk Korianderpoeder kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je Korianderpoeder bestellen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele Korianderpoeder aanbieding meer.

Premium Koriander Poeder Fijn kiemarm Biologisch

Koriander Poeder Fijn kiemarm Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische kruiden & specerijen komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2023 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.