Kokosbloesemsuiker Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Kokosbloesemsuiker Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
93% of 100
Vanaf € 3,02
Op voorraad
SKU
30016-conf
+ -

Wat is Kokosbloesemsuiker?

Kokosbloesemsuiker is een zoetstof van natuurlijke oorsprong, afkomstig van de nectar van de kokosbloesem. Kokosbloesemsuiker wordt ook wel ‘kokossuiker’ genoemd. Biologische kokosbloesemsuiker wordt volledig met de hand geproduceerd en biedt vele gezinnen een vast, regelmatig inkomen.

Het zoetige sap van de kokosbloesem wordt verwarmd boven een zacht vuurtje, waardoor een vast blok suiker wordt gevormd. Kokosnoot suiker is een makkelijk alternatief voor tafelsuiker omdat het dezelfde zoetkracht heeft.

Hoe smaakt kokosbloesemsuiker?

De smaak is één van de redenen om kokosbloesemsuiker te kopen. De suiker heeft namelijk wel iets weg van karamel. Die volle, romige smaak is vooral goed te proeven als de suiker gesmolten wordt.

Vanwege de karamelsmaak is kokosbloesemsuiker een welkome lekkernij voor vrijwel alle soorten gebak en pannenkoeken. Ook kan de suiker worden gebruikt in warme dranken of cocktails. De mogelijkheden van biologische kokosbloesemsuiker zijn legio.

Wat zit er in kokossuiker?

Deze vorm van suiker is natuurlijk en ongeraffineerd. De suiker is rijk aan voedingsstoffen, waaronder verschillende vitamines B, plus de mineralen zink, kalium, magnesium en ijzer. Kokosbloesemsuiker is relatief gezond vanwege de lage Glycemische index (van 30-35) ten opzichte van tafelsuiker.

Deze index geeft aan hoe snel koolhydraten worden afgebroken en verteerd door het lichaam, waarna ze de bloedsuikerspiegel doen stijgen. Hoe hoger de Glycemische index is, hoe ongezonder het product. Kokosbloesemsuikers zijn dus relatief gezond.

Waarom suiker van de kokosbloesem kopen?

Deze suiker is, zoals gezegd, vol van smaak en kan op talloze wijzen worden toegepast, onder meer voor bijna alle vormen van desserts. Het gebruik van kokosbloesemsuiker is een stuk eenvoudiger dan het maken van karamel. Bovendien is de suiker lang houdbaar en ligt er zowel voor dranken als voedsel een wereld open.

Waar kan ik kokosbloesemsuiker kopen?

Gemakkelijk kokosbloesemsuiker kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je kokosbloesemsuiker kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele kokosbloesemsuiker aanbieding meer.

Nog meer informatie?

Bekijk het bijbehorende blog-artikel voor nog meer informatie over dit product.

Kokosbloesemsuiker Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde kokosbloesemsuiker komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Kokosbloesemsuiker Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Kokosbloesemsuiker Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Kokosbloesemsuiker Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

 
Copyright © 2023 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.